-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 734.3 קק״ל 1468.5 קק״לפחמימות 46.6 גרם 93.1 גרםשומן 56.8 גרם 113.6 גרםנתרן 591.2 מ״ג 1182.5 מ״גחלבון 6.2 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 11.0 גרםכולסטרול 10.3 מ״ג 20.6 מ״גסידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 99.5 מ״ג 198.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות734
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 734.3 קק״ל 1468.5 קק״לפחמימות 46.6 גרם 93.1 גרםשומן 56.8 גרם 113.6 גרםנתרן 591.2 מ״ג 1182.5 מ״גחלבון 6.2 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 11.0 גרםכולסטרול 10.3 מ״ג 20.6 מ״גסידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 99.5 מ״ג 198.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 734 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 כפות שמן קנולה
-
5 יחידות סטייק פרגית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
2 כפיות ממרח קארי ירוקמזרח מערב
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
רוטב מיונז קארי
-
3 כפות מיונז
-
1 כפית ממרח קארי ירוקמזרח מערב
-
1 כף מיץ לימוןמרבע לימון
הגשה
-
6 עלי חסה לאליק
-
2 כפיות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
4 פרוסות לחם לבן
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: במחבת מחממים 5 כפות שמן וצורבים את הפרגיות למשך כ-3 דקות מכל צד עם מעט מלח וצ’ילי גרוס. לבסוף, מוציאים את הפרגיות לצלחת (הפרגיות צריכות להיות מוכנות בערך 70 אחוז).
- לאותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן ו-2 כפיות קארי ירוק ומערבבים כדי לפתוח את הקארי בשמן.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים במשך כ-2 דקות.
- פורסים את הפרגיות הצלויות ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים 2 כוסות מים וכף צ’ילי מתוק ומערבבים.
- מכינים את רוטב המיונז קארי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
- מרכיבים את הכריך: צורבים את הלחם על מחבת, מורחים צ’ילי מתוק על פרוסה אחת ורוטב מיונז קארי על הפרוסה השנייה, שמים את הפרגית עם הקארי, חסה מעל וסוגרים את הכריך. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: במחבת מחממים 5 כפות שמן וצורבים את הפרגיות למשך כ-3 דקות מכל צד עם מעט מלח וצ’ילי גרוס. לבסוף, מוציאים את הפרגיות לצלחת (הפרגיות צריכות להיות מוכנות בערך 70 אחוז).
- לאותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן ו-2 כפיות קארי ירוק ומערבבים כדי לפתוח את הקארי בשמן.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים במשך כ-2 דקות.
- פורסים את הפרגיות הצלויות ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים 2 כוסות מים וכף צ’ילי מתוק ומערבבים.
- מכינים את רוטב המיונז קארי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
- מרכיבים את הכריך: צורבים את הלחם על מחבת, מורחים צ’ילי מתוק על פרוסה אחת ורוטב מיונז קארי על הפרוסה השנייה, שמים את הפרגית עם הקארי, חסה מעל וסוגרים את הכריך. בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן