סנו רקע

לחמניות שום קונפי ועשבי תיבול ריחניות וממכרות

זהירות מתכון ממכר! לחמניות שום קונפי עם עשבי תיבול. לחמניות רכות ומפנקות שהריח שלהן יטריף את כל בני הבית והן נחטפות אחת אחרי השנייה!
זהירות מתכון ממכר! לחמניות שום קונפי עם עשבי תיבול. לחמניות רכות ומפנקות שהריח שלהן יטריף את כל בני הבית והן נחטפות אחת אחרי השנייה!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.4 קק״ל 2691.7 קק״ל
    פחמימות 29.2 גרם 438.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 74.7 גרם
    נתרן 417.7 מ״ג 6265.2 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 18.2 גרם
    כולסטרול 4.3 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 82.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 36.2 מ״ג 543.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.4 קק״ל 2691.7 קק״ל
    פחמימות 29.2 גרם 438.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 74.7 גרם
    נתרן 417.7 מ״ג 6265.2 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 59.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 18.2 גרם
    כולסטרול 4.3 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 82.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 36.2 מ״ג 543.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
רון יוחננוב
X

29 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

תערובת עשבי תיבול


אופן הכנה

  1. מניחים בתחתית קערת המיקסר תחילה את המלח ומעליו את הקמח, השמרים, הסוכר והמים.
  2. מערבלים עם וו לישה במהירות איטית ומוסיפים את השמן לאחר שמתחיל להתגבש בצק.
  3. לשים במשך 7-9 דקות, הבצק יוצא מעט דביק ואמור להיפרד מהצדדים ולהישאר דבוק לתחתית הקערה.
  4. מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים במשך 60 דקות בחוץ או למשך הלילה במקרר.
  5. מחלקים את הבצק לחתיכות שוות בגודלן. כל לחמנייה במשקל 80 גרם בצק. מומלץ לעבוד עם משקל כדי לקבל לחמניות יפות ושוות בגודלן.
  6. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור ומניחים בצד לכמה דקות.
  7. לאחר מכן, לוקחים כל כדור, מרדדים לעלה דק ומגלגלים ללחמניות אצבע.
  8. מניחים את הלחמניות בתבנית אפייה, ומתפיחים ללא כיסוי במשך כ-30 דקות.
  9. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות, ואופים את הלחמניות במשך כ-20 דקות, עד הזהבה.
  10. מכינים את השום: מניחים את ראש השום השלם מעל סנו סושי - רדיד אלומיניום מרופד בסנו סושי - נייר אפייה טבעי.
  11. מזלפים מעל מעט שמן ועוטפים עם נייר האלומיניום.
  12. אופים את השום בתנור בחום של 200 מעלות במשך 60 דקות.
  13. מכינים את תערובת עשבי התיבול: מוציאים את שיני השום האפויות ומועכים אותן לתוך קערה.
  14. ממיסים את החמאה ומוסיפים לקערה, וכן את יתר המרכיבים.
  15. מערבבים הכל יחד ומברישים את הלחמניות החמות לאחר שמוציאים מהתנור.

    לחמניות שום קונפי 2
    לחמניות שום קונפי. צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות שום קונפי ועשבי תיבול ריחניות וממכרות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Miriam Dahan

    יצאו מעולה! תודה (:

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    טליה קנטור

    היי האם הבצק תופח מאוד או קצת?

      Avatar
      מערכת Foody

      הבצק מכפיל את נפחו

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות