מוזמנים לארוחת ערב אצל קרין גורן – מאפינס קוטג’ עם זיתים וגבינת עיזים

מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.6 קק״ל 3487.1 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 397.2 גרם
    שומן 14.8 גרם 177.2 גרם
    נתרן 873.8 מ״ג 10485.3 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 157.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 82.7 גרם
    כולסטרול 113.0 מ״ג 1355.4 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 976.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 172.8 מ״ג 2073.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.6 קק״ל 3487.1 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 397.2 גרם
    שומן 14.8 גרם 177.2 גרם
    נתרן 873.8 מ״ג 10485.3 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 157.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 82.7 גרם
    כולסטרול 113.0 מ״ג 1355.4 מ״ג
    סידן 81.4 מ״ג 976.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 172.8 מ״ג 2073.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור

הפעם דווקא מתכון מלוח ולא מתוק – מאפינס גבינה אישיים שמכינים על בסיס קוטג’ וגבנ”צ. את המאפינס האלה אני מכינה לפעמים לארוחת ערב מהירה – סלט ירוק ליד ואתם מסודרים. ילדים מאוד אוהבים אותם כשמכינים רק עם גבינה צהובה מגוררת (מוסיפים קצת יותר גבינה צהובה ומוותרים על גבינת העיזים).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

קישוט


מאפינס גבינה זיתים קרין גורן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגררים את הגבינה בפומפייה.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח תופח ומלח. יוצרים גומה ומניחים בתוכה קוטג’, ביצים, חלב וחמאה מומסת. מערבבים כמה שפחות, לאיחוד. מוסיפים גבנ”צ, גבינת עיזים וטבעות זיתים ומערבבים.
  3. משמנים תבנית סיליקון (לא מרפדים במנז’טים מנייר- אי אפשר יהיה להפריד אותם כמו שצריך) וממלאים בתערובת עד הקצה.
  4. מפזרים גרעינים לקישוט ואופים 25 דקות, להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוזמנים לארוחת ערב אצל קרין גורן – מאפינס קוטג’ עם זיתים וגבינת עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    מיקה ק

    במתכון כתוב קמח לבן ולא מוזכררת אבקת אפיה. באופן ההכנה כתוב קמח תופח

      Avatar
      Foody Foody

      הכוונה היא לקמח תופח (: תודה, נתקן במתכון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות