מנת השבת של רון יוחננוב: פילה דג בפסטו עשיר וריחני

רון יוחננוב במתכון מושלם למנת פילה דג עסיסי אפוי ברוטב פסטו עשיר וריחני. ארוחה קלילה ובריאה שתשאיר אתכם עירניים להמשך היום
רון יוחננוב במתכון מושלם למנת פילה דג עסיסי אפוי ברוטב פסטו עשיר וריחני. ארוחה קלילה ובריאה שתשאיר אתכם עירניים להמשך היום
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 429.4 קק״ל 1717.8 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 12.6 גרם
    שומן 22.2 גרם 89.0 גרם
    נתרן 582.2 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1300.3 מ״ג 5201.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    429
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 429.4 קק״ל 1717.8 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 12.6 גרם
    שומן 22.2 גרם 89.0 גרם
    נתרן 582.2 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 209.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 106.4 מ״ג 425.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 1300.3 מ״ג 5201.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
  2. מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוספים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.

    מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו. צילום: רון יוחננוב
    מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו. צילום: רון יוחננוב

  3. מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב

    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב

  4. מוצאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.

    פילה ברמונדי ישראלי בפסטו. צילום: רון יוחננוב
    פילה דג בפסטו. צילום: רון יוחננוב

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת השבת של רון יוחננוב: פילה דג בפסטו עשיר וריחני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות