מנת השבת של רון יוחננוב: פילה של דג ברמונדי ישראלי בפסטו עשיר וריחני

אחרי יום העצמאות וכל הבשר שאכלנו וגם לכבוד השבת, רון יוחננוב במתכון מושלם למנת פילה דג ברמונדי ישראלי עסיסי אפוי ברוטב פסטו עשיר וריחני
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

פסטו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
  2. מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוספים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.

    מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו. צילום: רון יוחננוב
    מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו. צילום: רון יוחננוב

  3. מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב

    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב
    מורחים כ3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים. צילום: רון יוחננוב

  4. מוצאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.

    פילה ברמונדי ישראלי בפסטו. צילום: רון יוחננוב
    פילה ברמונדי ישראלי בפסטו. צילום: רון יוחננוב

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 381.7 קק״ל 1527.0 קק״ל
פחמימות 3.1 גרם 12.6 גרם
שומן 29.1 גרם 116.4 גרם
נתרן 93.6 מ״ג 374.6 מ״ג
חלבון 28.2 גרם 113.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 17.1 גרם
כולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״ג
סידן 190.3 מ״ג 761.2 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
אשלגן 624.3 מ״ג 2497.3 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה (1)

Avatar