יש מתכון יותר טעים מזה? עוגיות פרח ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.0 קק״ל 2949.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 227.9 גרםשומן 6.8 גרם 169.4 גרםנתרן 33.1 מ״ג 827.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרםשומן רווי 4.1 גרם 103.1 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 435.4 מ״גסידן 6.2 מ״ג 154.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 18.0 מ״ג 449.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות118
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.0 קק״ל 2949.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 227.9 גרםשומן 6.8 גרם 169.4 גרםנתרן 33.1 מ״ג 827.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרםשומן רווי 4.1 גרם 103.1 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 435.4 מ״גסידן 6.2 מ״ג 154.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 18.0 מ״ג 449.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
מילוי
אופן הכנה
- מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
- אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
- ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם חור מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
- שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
- אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
- ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם חור מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
- שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות