-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.3 קק״ל 6126.2 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1008.7 גרםשומן 13.9 גרם 278.9 גרםנתרן 321.4 מ״ג 6427.1 מ״גחלבון 3.8 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 161.3 גרםכולסטרול 54.1 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 16.3 מ״ג 326.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 4166.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות306
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.3 קק״ל 6126.2 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1008.7 גרםשומן 13.9 גרם 278.9 גרםנתרן 321.4 מ״ג 6427.1 מ״גחלבון 3.8 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 161.3 גרםכולסטרול 54.1 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 16.3 מ״ג 326.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 4166.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 306 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכהאו נטורינה, לפרווה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 ביצים L
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
400 גרם קמח תופחאו קמח לבן רגיל עם שקית אבקת אפייה
-
350 גרם שוקולד צ’יפס
מילוי
-
150 גרם מרשמלו
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים למעבד מזון נינג’ה את החמאה, הסוכר והוניל וטוחנים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
- מוסיפים את הביצים ומפעילים את מעבד המזון על עוצמה נמוכה עד שהביצים נטמעות בקרם.
- מוסיפים את הקמח והאבקות וטוחנים שוב עד לקבלת בצק אחיד.
- מוציאים את הבצק מהנינג’ה, מוסיפים אליו את השוקולד צ’יפס ומטמיעים אותם בבצק באמצעות לישה.
- מגלגלים עוגיות בגודל שאוהבים. אני גלגלתי כל עוגיה במשקל של 60 גרם.
- משטחים כל עוגייה, מניחים באמצע שלה מרשמלו וסוגרים אותה לכדור.
- אופים בתנור כ-15 דקות. היזהרו מאפיית יתר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים למעבד מזון נינג’ה את החמאה, הסוכר והוניל וטוחנים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
- מוסיפים את הביצים ומפעילים את מעבד המזון על עוצמה נמוכה עד שהביצים נטמעות בקרם.
- מוסיפים את הקמח והאבקות וטוחנים שוב עד לקבלת בצק אחיד.
- מוציאים את הבצק מהנינג’ה, מוסיפים אליו את השוקולד צ’יפס ומטמיעים אותם בבצק באמצעות לישה.
- מגלגלים עוגיות בגודל שאוהבים. אני גלגלתי כל עוגיה במשקל של 60 גרם.
- משטחים כל עוגייה, מניחים באמצע שלה מרשמלו וסוגרים אותה לכדור.
- אופים בתנור כ-15 דקות. היזהרו מאפיית יתר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן