עוגת בנטו קרם וופל
כשקרין גורן אתגרה את הבלוגרים שלנו להכין עוגת בנטו שונה משלה לא דמיינו כמה מקוריים הם יהיו! שירן מתיתיהו הכינה בנטו קייק קרם וופל משגע שאתם חייבים להכין
כשקרין גורן אתגרה את הבלוגרים שלנו להכין עוגת בנטו שונה משלה לא דמיינו כמה מקוריים הם יהיו! שירן מתיתיהו הכינה בנטו קייק קרם וופל משגע שאתם חייבים להכין
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1867.6 קק״ל 1867.6 קק״לפחמימות 192.7 גרם 192.7 גרםשומן 112.8 גרם 112.8 גרםנתרן 1366.0 מ״ג 1366.0 מ״גחלבון 21.0 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרםכולסטרול 6.1 מ״ג 6.1 מ״גסידן 88.3 מ״ג 88.3 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 507.1 מ״ג 507.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות1868
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1867.6 קק״ל 1867.6 קק״לפחמימות 192.7 גרם 192.7 גרםשומן 112.8 גרם 112.8 גרםנתרן 1366.0 מ״ג 1366.0 מ״גחלבון 21.0 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרםכולסטרול 6.1 מ״ג 6.1 מ״גסידן 88.3 מ״ג 88.3 מ״גברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 507.1 מ״ג 507.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 1868 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם וופל
-
200גרם או 1 חבילה וופלים בטעם שוקולד
קצפת
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כפית מחית ונילאו תמצית וניל
קישוט
-
30 גרם וופלים בטעם שוקולדגלבוסרה שוקוצ'יפס
-
10 גרם סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מכינים את קרם הוופל: במעבד מזון טוחנים את הוופל הייטב עד לקבלת ממרח.
- מניחים בצד ומכינים את הקצפת: מקציפים את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף ועוברים להרכבה: בתבנית בנטו מורחים שכבה דקה של ממרח וופל, מעליו מזלפים שכבת קצפת, מיישרים ושוב שכבת קרם וופל, קצפת, וופל וקצפת עד סוף התבנית (שימו לב לשמור 2 כפות מהקצפת של העוגה להמשך).
- נכניס להקפאה של 3 שעות.
- לאחר 3 שעות מחלצים מהתבנית, מניחים על ריבוע נייר אפייה ומעבירים לקופסת הבנטו.
- מזלפים מעל קצפת (מ2 כפות הקצפת ששמרנו קודם).
- מקשטים במיני וופלים גלבוסרה וסוכריות צבעוניות. ובתיאבון!
*שומרים במקרר עד שבוע ומוציאים כחצי שעה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים את קרם הוופל: במעבד מזון טוחנים את הוופל הייטב עד לקבלת ממרח.
- מניחים בצד ומכינים את הקצפת: מקציפים את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף ועוברים להרכבה: בתבנית בנטו מורחים שכבה דקה של ממרח וופל, מעליו מזלפים שכבת קצפת, מיישרים ושוב שכבת קרם וופל, קצפת, וופל וקצפת עד סוף התבנית (שימו לב לשמור 2 כפות מהקצפת של העוגה להמשך).
- נכניס להקפאה של 3 שעות.
- לאחר 3 שעות מחלצים מהתבנית, מניחים על ריבוע נייר אפייה ומעבירים לקופסת הבנטו.
- מזלפים מעל קצפת (מ2 כפות הקצפת ששמרנו קודם).
- מקשטים במיני וופלים גלבוסרה וסוכריות צבעוניות. ובתיאבון!
*שומרים במקרר עד שבוע ומוציאים כחצי שעה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן