עוגת גבינה וריבת חלב

עוגת גבינה וריבת חלב זו עוגה קרה ופשוטה להכנה, ללא אפייה, עם תוספת ריבת חלב, מקושטת בצורה יפהפיה בדוגמת קורי עכביש או פרח
עוגת גבינה וריבת חלב זו עוגה קרה ופשוטה להכנה, ללא אפייה, עם תוספת ריבת חלב, מקושטת בצורה יפהפיה בדוגמת קורי עכביש או פרח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4375.1 קק״ל 4375.1 קק״ל
    פחמימות 278.3 גרם 278.3 גרם
    שומן 324.5 גרם 324.5 גרם
    נתרן 2119.6 מ״ג 2119.6 מ״ג
    חלבון 84.0 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרם
    כולסטרול 996.0 מ״ג 996.0 מ״ג
    סידן 1291.7 מ״ג 1291.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 1643.3 מ״ג 1643.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4375.1 קק״ל 4375.1 קק״ל
    פחמימות 278.3 גרם 278.3 גרם
    שומן 324.5 גרם 324.5 גרם
    נתרן 2119.6 מ״ג 2119.6 מ״ג
    חלבון 84.0 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרם
    כולסטרול 996.0 מ״ג 996.0 מ״ג
    סידן 1291.7 מ״ג 1291.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 1643.3 מ״ג 1643.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית והמלית: מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה.
  2. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת “נשפכת” לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית - במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.
  3. מקשטים בריבת חלב, מקררים ומגישים: מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ.
  4. בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס”מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס”מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, וחוזר חלילה, בכל היקף העוגה).
  5. מעבירים בזהירות למקרר ל-4-5 שעות התייצבות לפחות, או למקפיא למשך שעתיים-שלוש בלבד (העוגה אמורה להתייצב אך לא להיות קפואה לגמרי), לפני שמסירים את התבנית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה וריבת חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות