רקע סימנס

עוגת נפוליאון פררו רושה מטריפת חושים

עוגת נפוליאון פררו רושה שתתאהבו בה מיד! עוגת נפוליאון בגרסת השוקולד - עם פודינג שוקולד, ממרח נוגט ועיטור של כדורי פררו רושה
עוגת נפוליאון פררו רושה שתתאהבו בה מיד! עוגת נפוליאון בגרסת השוקולד - עם פודינג שוקולד, ממרח נוגט ועיטור של כדורי פררו רושה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    245
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.5 קק״ל 2445.3 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 229.8 גרם
    שומן 15.7 גרם 157.0 גרם
    נתרן 118.5 מ״ג 1185.4 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 30.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 71.4 גרם
    כולסטרול 30.8 מ״ג 307.5 מ״ג
    סידן 41.8 מ״ג 418.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 52.4 מ״ג 523.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    245
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.5 קק״ל 2445.3 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 229.8 גרם
    שומן 15.7 גרם 157.0 גרם
    נתרן 118.5 מ״ג 1185.4 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 30.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 71.4 גרם
    כולסטרול 30.8 מ״ג 307.5 מ״ג
    סידן 41.8 מ״ג 418.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 52.4 מ״ג 523.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בתוכנית רגילה עם שני פסים ריקים באמצע, חום עליון תחתון.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר ומניחים מעל הבצק עוד נייר אפיה.
  3. מעל נייר האפייה מניחים תבנית נוספת כמשקל על מנת שהבצק יישאר דחוס וקריספי.

    עוגת נפוליאון פררו רושה4
    מניחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  4. אופים בתנור במשך כ-25 דקות, כשמדי פעם מומלץ לבדוק אם הדפים מוזהבים ומקורמלים. זהירות לא לשרוף.
  5. מוצאים את הבצק מהתנור ומקררים אותו היטב (אפשר להכין את השלב הזה מבעוד מועד).
  6. מכינים את הקצפת: מניחים בקערת המיקסר את השמנת יחד עם החלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם במרקם מוס.
  7. לאחר מכן מוסיפים את ממרח הנוגט (נוטלה) וחוזרים להקציף במשך כמה שניות עד שמתקבלת קצפת יציבה ותפוחה.
  8. מרכיבים את המנה: מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
  9. חותכים את בצק העלים האפוי ומיישרים את הקצוות.
  10. מחלקים את הבצק לגודל המאפה שאתה רוצים, אפשר להישאר במאפה אחד גדול או לחתוך לקינוחים אישיים.
  11. מזלפים 2 נקודות קרם על הבצק ומדביקים אותו לצלחת.
  12. מזלפים את הקצפת יפה על הבצק ומניחים מעל עוד שכבת בצק.
  13. חוזרים כך על הפעולה עד שנוצרו לפחות 3 קומות של קצפת ובצק.
  14. מקשטים עם שוקולד פררו רושה ומעבירים למקרר להתייצבות.

    עוגת נפוליאון פררו רושה1
    עוגת נפוליאון פררו רושה. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת נפוליאון פררו רושה מטריפת חושים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות