-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 623.1 קק״ל 3738.4 קק״לפחמימות 56.8 גרם 340.9 גרםשומן 22.1 גרם 132.5 גרםנתרן 666.4 מ״ג 3998.2 מ״גחלבון 40.1 גרם 240.8 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 56.7 גרםשומן רווי 7.5 גרם 44.7 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 682.5 מ״גסידן 156.1 מ״ג 936.5 מ״גברזל 5.8 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 702.2 מ״ג 4213.4 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 59.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות623
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 623.1 קק״ל 3738.4 קק״לפחמימות 56.8 גרם 340.9 גרםשומן 22.1 גרם 132.5 גרםנתרן 666.4 מ״ג 3998.2 מ״גחלבון 40.1 גרם 240.8 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 56.7 גרםשומן רווי 7.5 גרם 44.7 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 682.5 מ״גסידן 156.1 מ״ג 936.5 מ״גברזל 5.8 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 702.2 מ״ג 4213.4 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 59.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 623 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750 גרם בשר בקר טחוןבשר אונטריב טחון (מספר 2)
-
1 בצל בינוני
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית בהרט
-
1 חבילה טורטייה גדולהמזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- חותכים דק את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר.
- קוצצים היטב את הפטרוזיליה ומצרפים לקערה.
- מתבלים ברוטב סויה, פלפל שחור, מלח דק ובהרט ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
- חוצים את הטורטיות, ממלאים את החצאים בבשר וסוגרים לרבעים.
- צורבים היטב את את העראייס במחבת פסים.
- שמים על תבנית התנור נייר אפייה, מניחים את הטורטיות על רשת תבנית התנור ומכניסים את שתיהן לתנור כך שבמהלך האפייה הנוזלים של הטורטיה לא ילכלו את התנור אלא יטפטו על התבנית.
- מכניסים לתנור למשך 20 דקות. מגישים לצד טחינה, ירקות טריים וחמוצים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- חותכים דק את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר.
- קוצצים היטב את הפטרוזיליה ומצרפים לקערה.
- מתבלים ברוטב סויה, פלפל שחור, מלח דק ובהרט ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
- חוצים את הטורטיות, ממלאים את החצאים בבשר וסוגרים לרבעים.
- צורבים היטב את את העראייס במחבת פסים.
- שמים על תבנית התנור נייר אפייה, מניחים את הטורטיות על רשת תבנית התנור ומכניסים את שתיהן לתנור כך שבמהלך האפייה הנוזלים של הטורטיה לא ילכלו את התנור אלא יטפטו על התבנית.
- מכניסים לתנור למשך 20 דקות. מגישים לצד טחינה, ירקות טריים וחמוצים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן