פוקי בול צבעוני עם אורז, ירקות ועוף ברוטב פונזו

פוקי בול- אוכל הרחוב של הוואי, עכשיו אצלכם בבית! קערה ססגונית עשירה בצבעים וטעמים עם אורז, אדממה ואבוקדו ברוטב פונזו משגע
פוקי בול- אוכל הרחוב של הוואי, עכשיו אצלכם בבית! קערה ססגונית עשירה בצבעים וטעמים עם אורז, אדממה ואבוקדו ברוטב פונזו משגע
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    702
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 702.2 קק״ל 1404.5 קק״ל
    פחמימות 360.9 גרם 721.7 גרם
    שומן 296.2 גרם 592.5 גרם
    נתרן 424.6 מ״ג 849.3 מ״ג
    חלבון 301.8 גרם 603.6 גרם
    סיבים תזונתיים 292.2 גרם 584.3 גרם
    שומן רווי 289.3 גרם 578.7 גרם
    כולסטרול 288.2 מ״ג 576.5 מ״ג
    סידן 358.6 מ״ג 717.3 מ״ג
    ברזל 291.4 מ״ג 582.8 מ״ג
    אשלגן 620.5 מ״ג 1241.0 מ״ג
    אבץ 288.9 מ״ג 577.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    702
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 702.2 קק״ל 1404.5 קק״ל
    פחמימות 360.9 גרם 721.7 גרם
    שומן 296.2 גרם 592.5 גרם
    נתרן 424.6 מ״ג 849.3 מ״ג
    חלבון 301.8 גרם 603.6 גרם
    סיבים תזונתיים 292.2 גרם 584.3 גרם
    שומן רווי 289.3 גרם 578.7 גרם
    כולסטרול 288.2 מ״ג 576.5 מ״ג
    סידן 358.6 מ״ג 717.3 מ״ג
    ברזל 291.4 מ״ג 582.8 מ״ג
    אשלגן 620.5 מ״ג 1241.0 מ״ג
    אבץ 288.9 מ״ג 577.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצל מוחמץ

מרינדת עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצל המוחמץ: פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות. מערבבים בצנצנת גדולה את חומץ האורז והסוכר ומכניסים את רצועות הבצל לתוכה. ממתינים שעה.

    פוקי בול צבעוני 3
    מכינים בצל מוחמץ. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  2. מכינים את המרינדה: מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה שתכיל את קוביות העוף ומשרים את העוף במרינדה במשך 20 דקות.
  3. מוציאים את העוף מהמרינדה (ושומרים אותה). מלהיטים מחבת, מוסיפים 2 כפיות שמן שומשום ומטגנים את קוביות העוף עד שהם לא ורודים מבפנים (אפשר לבדוק אחד על ידי חצייתו עם סכין) ועד הזהבה קלה. מוציאים את העוף מהמחבת.

    פוקי בול צבעוני 5
    מטגנים את קוביות העוף במרינדה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  4. כעת מוסיפים למרינדה את הקורנפלור, מערבבים היטב ושופכים למחבת. מבשלים במשך 2-3 דקות עד שהיא מסמיכה.
  5. מחלקים את האורז לשתי קעריות, מעליו מניחים את העוף. מעל האורז והעוף מסדרים יפה בשורות: אבוקדו, בצל מוחמץ, גזר, צנוניות ופולי אדממה.
  6. בנוסף, שופכים מעל הכל את רוטב הפונזו החם. זורים שומשום ומגישים.

    פוקי בול צבעוני 2
    פוקי בול צבעוני שעושה חשק לזלול הכל מיד! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק


תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
פוקי בול צבעוני עם אורז, ירקות ועוף ברוטב פונזו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות