-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.5 קק״ל 5360.8 קק״לפחמימות 72.3 גרם 434.0 גרםשומן 56.8 גרם 341.0 גרםנתרן 1064.6 מ״ג 6387.7 מ״גחלבון 23.3 גרם 140.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.5 גרםשומן רווי 26.1 גרם 156.8 גרםכולסטרול 114.6 מ״ג 687.6 מ״גסידן 324.1 מ״ג 1944.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 309.6 מ״ג 1857.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות894
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.5 קק״ל 5360.8 קק״לפחמימות 72.3 גרם 434.0 גרםשומן 56.8 גרם 341.0 גרםנתרן 1064.6 מ״ג 6387.7 מ״גחלבון 23.3 גרם 140.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.5 גרםשומן רווי 26.1 גרם 156.8 גרםכולסטרול 114.6 מ״ג 687.6 מ״גסידן 324.1 מ״ג 1944.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 309.6 מ״ג 1857.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 894 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
-
2 צנצנות ממרח פסטו
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%או חלב או קרם קוקוס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שטוחה מלח דק
ירקות צלויים
-
3 זוקיני ירוק בינוניים
-
1 סלסילה פטריות שמפיניון
הגשה
-
1 כוס בזיליקוםעלים
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 כוס גבינת פרמזןמגוררת. לטבעוניים - ניתן להחליף את הגבינות בפתיתי שמרים (ולהשתמש בקרם קוקוס)
אופן הכנה
- בתחתית הסיר שמים את הפסטה (כשהיא לא מבושלת מראש) יחד עם כל שאר המרכיבים ובמידת הצורך, מוסיפים חצי כוס מים לכדי כיסוי הפסטה ומערבבים.
- חוצים את הזוקיני לאורכם ולאחר מכן למקטעים של 3-4 סנטימטר. בנוסף, חוצים גם את הפטריות.
- בקערה מתבלים את הירקות עם פלפל שחור, מלח ושתי כפות שמן זית.
- מניחים את צלחת הטיגון במיקום העליון ומסדרים מעליה את הירקות.
- סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תכנית ספידי.
- בוחרים בתוכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר ובודקים את הירקות - אם מבושלים מספיק אפשר להוציא את צלחת הטיגון מהסיר, מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמזן/פתיתי שמרים ומגישים.
אופן הכנה
- בתחתית הסיר שמים את הפסטה (כשהיא לא מבושלת מראש) יחד עם כל שאר המרכיבים ובמידת הצורך, מוסיפים חצי כוס מים לכדי כיסוי הפסטה ומערבבים.
- חוצים את הזוקיני לאורכם ולאחר מכן למקטעים של 3-4 סנטימטר. בנוסף, חוצים גם את הפטריות.
- בקערה מתבלים את הירקות עם פלפל שחור, מלח ושתי כפות שמן זית.
- מניחים את צלחת הטיגון במיקום העליון ומסדרים מעליה את הירקות.
- סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תכנית ספידי.
- בוחרים בתוכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר ובודקים את הירקות - אם מבושלים מספיק אפשר להוציא את צלחת הטיגון מהסיר, מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמזן/פתיתי שמרים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן