
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
1 ק"ג גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 28%או גבינת שמנת 30%
-
5 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן200 גרם
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס קורנפלור70 גרם
אופן הכנה
- משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
- מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות ללא טורבו.
- במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
- בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
- מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
- משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
- שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
- כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1619.3
קק״ל
1619.3
קק״ל
פחמימות
288.6
גרם
288.6
גרם
שומן
35.1
גרם
35.1
גרם
נתרן
969.4
מ״ג
969.4
מ״ג
חלבון
41.5
גרם
41.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.7
גרם
0.7
גרם
שומן רווי
10.2
גרם
10.2
גרם
כולסטרול
1272.0
מ״ג
1272.0
מ״ג
סידן
220.2
מ״ג
220.2
מ״ג
ברזל
4.2
מ״ג
4.2
מ״ג
אשלגן
478.7
מ״ג
478.7
מ״ג
אבץ
3.3
מ״ג
3.3
מ״ג
תגובות (31)