חג שבועות רקע
חג שבועות דסקטופ

קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
  • קרין גורן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2226.3 קק״ל 2226.3 קק״ל
    פחמימות 295.1 גרם 295.1 גרם
    שומן 96.6 גרם 96.6 גרם
    נתרן 1198.4 מ״ג 1198.4 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 1645.0 מ״ג 1645.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 245.2 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 541.7 מ״ג 541.7 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2226.3 קק״ל 2226.3 קק״ל
    פחמימות 295.1 גרם 295.1 גרם
    שומן 96.6 גרם 96.6 גרם
    נתרן 1198.4 מ״ג 1198.4 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 1645.0 מ״ג 1645.0 מ״ג
    סידן 245.2 מ״ג 245.2 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 541.7 מ״ג 541.7 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
  2. מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות ללא טורבו.
  3. במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
  4. בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
  5. מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
  6. משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
  7. שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
  8. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
  9. כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Aviv Biton

    יצא מדהיםםם!! וטעיםםםםם

    Avatar
    Lilach Meyer

    איזה יופי

    Avatar
    Lilach Meyer

    יצאה לי מהממת

הצג עוד

תגובות (37)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות