קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
  2. מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות ללא טורבו.
  3. במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
  4. בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
  5. מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
  6. משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
  7. שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
  8. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
  9. כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1598.3 קק״ל 1598.3 קק״ל
פחמימות 288.6 גרם 288.6 גרם
שומן 32.1 גרם 32.1 גרם
נתרן 555.4 מ״ג 555.4 מ״ג
חלבון 41.5 גרם 41.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 10.2 גרם 10.2 גרם
כולסטרול 1275.0 מ״ג 1275.0 מ״ג
סידן 229.2 מ״ג 229.2 מ״ג
ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 502.7 מ״ג 502.7 מ״ג
אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    rmilo1960@gmail.com ronamilo

    לא קרוב בכלל למתכון, ואני נחשבת אלופה בעוגות. איזו אכזבה. למה מפרסמים נתונים שגויים.

תגובות (20)

    Avatar
    ורד

    אם רוצים לעשות בתבנית 26 בכמה להגדיל את המתכון תודה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody