
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל3 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
500 גרם פתי בר שוקולד
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מקציפים יחד את כל חומרי המילוי (פרט לגבינת השוקולד מוו והביסקוויטים) עד לקבלת קרם יציב.
- מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת, מוסיפים את גבינת השוקולד מוו, ומערבבים היטב.
- מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הווניל.
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
- מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך כשלוש שעות.
- חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה, ומגישים.
קסטה מטריפה עם שוקולד וגבינה. צילום: אתר טרה המתכון מתוך אתר טרה של שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית, החברה המרכזית
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
189.8
קק״ל
3796.1
קק״ל
פחמימות
27.0
גרם
540.5
גרם
שומן
5.8
גרם
115.0
גרם
נתרן
154.0
מ״ג
3080.3
מ״ג
חלבון
6.7
גרם
133.9
גרם
סיבים תזונתיים
1.7
גרם
33.5
גרם
שומן רווי
2.4
גרם
48.2
גרם
כולסטרול
5.0
מ״ג
100.8
מ״ג
סידן
38.0
מ״ג
760.3
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
11.0
מ״ג
אשלגן
155.4
מ״ג
3107.8
מ״ג
אבץ
0.5
מ״ג
10.4
מ״ג
תגובות (4)
גלידה
תודה למה הכונה גבינת שוקולד מו. הפריט לא מופיע במתכון. אשמח לעידכון. תודה
מה זה גבינת השוקולד?זה לא מוזכר במצרכים….
בשום מקום במתכון הזה, לא רשום ברכיבים גם גבינת שוקולד מטווח