קציצות ירק אפויות בתנור של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה קציצות ירק אפויות בתנור שאי אפשר להפסיק לאכול - דלות בשומן ופחמימות, בריאות, דיאטטיות ומתאימות גם לאירוח בחנוכה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומשמנים תרסיס שמן.
  2. קולפים את הגזר, הבצל והשום.
  3. מגרדים את הקישוא, הגזר והבצל. כותשים את השום. קוצצים את הפטרוזיליה.
  4. מערבבים את כל הרכיבים, פרט לשמן, בקערה לקבלת תערובת אחידה, מניחים להתגבשות במשך 5 דקות.
  5. יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט נוזלים ומניחים על התבנית.
  6. מברישים קלות את הקציצות עם 1 כף שמן זית ואופים למשך 30 דקות.
  7. הופכים את הקציצות לצד השני ומחזירים לעוד 10-15 דקות אפייה, או עד להזהבה.

מתכון של קציצות עוף עם אפונה וירקות שילדים ממש אוהבים

מתכון מושלם של שניצלונים אפויים בציפוי קינואה

מתכון שניצלונים אפויים בציפוי קינואה

מתכון מטרף של מוקפץ עוף ופלפלים צבעוניים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 69.6 קק״ל 556.4 קק״ל
פחמימות 8.1 גרם 64.9 גרם
שומן 2.7 גרם 22.0 גרם
נתרן 434.4 מ״ג 3475.2 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 19.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.8 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 31.7 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 30.3 מ״ג 242.2 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 5.6 מ״ג
אשלגן 252.1 מ״ג 2016.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    אורלי ריינר

    האם למורן יש משהו בשרונה?

תגובה אחת

    Avatar
    ראומה

    יודעת שפחות בריא אבל מנסה דווקא לעלות במשקל. האם כדאי לטגן במקום לאפות?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody