סנו רקע

קראמבל פירות יער חגיגי

כל כך טעים וכל כך קל להכנה - קראמבל פירות יער מושלם לכל ארוחת שבת או סעודת חג, פחות מחצי שעת הכנה ויש לכם קינוח מנצח
כל כך טעים וכל כך קל להכנה - קראמבל פירות יער מושלם לכל ארוחת שבת או סעודת חג, פחות מחצי שעת הכנה ויש לכם קינוח מנצח
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3206.7 קק״ל 3206.7 קק״ל
    פחמימות 318.8 גרם 318.8 גרם
    שומן 196.6 גרם 196.6 גרם
    נתרן 50.0 מ״ג 50.0 מ״ג
    חלבון 37.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 30.4 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 100.2 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 275.8 מ״ג 275.8 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1567.5 מ״ג 1567.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3206.7 קק״ל 3206.7 קק״ל
    פחמימות 318.8 גרם 318.8 גרם
    שומן 196.6 גרם 196.6 גרם
    נתרן 50.0 מ״ג 50.0 מ״ג
    חלבון 37.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 30.4 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 100.2 גרם 100.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 275.8 מ״ג 275.8 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 1567.5 מ״ג 1567.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שקמה יעקבי בראון
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קראמבל

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מכינים את הקראמבל: בשקית בישול סנו מניחים את האגוזים ומרסקים אותם עם מערוך. מניחים בצד.
  3. מערבבים בקערה את כל שאר מרכיבי הקראמבל.
  4. מכינים את המילוי: באותה השקית בה מעכנו את האגוזים (והוצאנו אותם לקערית) שמים את פירות היער וסוחטים עד שיוצאים הרבה מהנוזלים (אפשר לשמור את הנוזלים ולהוסיף לתה קר, מיץ, שייק).
  5. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבים המילוי ומערבבים.
  6. שוטפים את השקית ומייבשים לשימוש חוזר.
  7. מרכיבים את קראמבל פירות היער: משמנים תבנית עגולה 24 ס”מ (או מלבנית/ריבועית בגודל דומה).
  8. מעבירים 4-5 כפות מהקראמבל ומהדקים בעזרת הידיים לתחתית התבנית.
  9. מוזגים מעל את המילוי, מעליו את שאריות הקראמבל ולבסוף את האגוזים המרוסקים.
  10. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות.
  11. מקררים מעט ומגישים חם או קר עם גלידה או מעדן וניל מעל (לא חובה).
קראמבל פירות יער חגיגי
קראמבל פירות יער חגיגי. צילום: שיקמה יעקבי בראון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות