רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

מרובע וטוב לו: טראפלס שוקולד טבעוני ששובר את המוסכמות

אם אתם מחפשים קינוח שוקולד טבעוני - קבלו טראפלס שוקולד טבעוני ללא מוצרי חלב, ואפילו לא עגול. שוקולד מריר עם משקה סויה ושמן קוקוס בביס מושלם
אם אתם מחפשים קינוח שוקולד טבעוני - קבלו טראפלס שוקולד טבעוני ללא מוצרי חלב, ואפילו לא עגול. שוקולד מריר עם משקה סויה ושמן קוקוס בביס מושלם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.4 קק״ל 1927.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 221.7 גרם
    שומן 5.5 גרם 109.6 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 817.9 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 26.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 76.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 25.1 מ״ג
    אשלגן 118.0 מ״ג 2359.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.4 קק״ל 1927.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 221.7 גרם
    שומן 5.5 גרם 109.6 גרם
    נתרן 40.9 מ״ג 817.9 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 26.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 76.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 25.1 מ״ג
    אשלגן 118.0 מ״ג 2359.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור

מי אמר שהטראפלס חייבים להיות עגולים? הנה מתכון לטראפלס שוקולד טבעוני ששובר את כל הכללים – בלי חמאה, בלי שמנת, בלי מוצרי חלב והוא אפילו מרובע.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. שופכים את משקה הסויה לתוך סיר בינוני.
  2. מביאים לסף רתיחה על להבה נמוכה, ומורידים מהאש.
  3. מוסיפים שוקולד ומלח ומערבבים בעזרת מרית עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.

    טראפלס שוקולד טבעוני 1
    ממיסים את השוקולד המריר במשקה סויה

  4. מוסיפים גם את שמן הקוקוס ומערבבים היטב עד שהוא נטמע.
  5. מעבירים את התערובת לקופסת פלסטיק מרופדת בנייר אפייה.
  6. משטיחים, מניילנים ומקפיאים למשך שעתיים-שלוש, עד שהשוקולד מתייצב.

טראפלס שוקולד טבעוני 2

7. טובלים סכין במים חמים, מנגבים עם נייר סופג וחותכים את מלבן השוקולד לקוביות בגודל רצוי.
8. מעבירים לקופסה עם קקאו ומנערים בתוך האבקה עד הכיסוי המלא מכל הצדדים.
9. שומרים בכלי אטום במקרר.

טראפלס שוקולד טבעוני 3
טראפלס שוקולד טבעוני מרובע לביס מתוק מריר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

 

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רחל בלום

    מה גודל הקופסא / תבנית הרצויה?

      Avatar
      מערכת Foody

      גודל של אינגליש קייק יתאים

    Avatar
    רוני ניסן

    האם הטראפלס האלו נימוחים או קשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להוציא רבע שעה לפני ההגשה מהמקרר ואז הם נימוחים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות