-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1329.7 קק״ל 1329.7 קק״לפחמימות 197.3 גרם 197.3 גרםשומן 65.1 גרם 65.1 גרםנתרן 91.3 מ״ג 91.3 מ״גחלבון 48.5 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 46.8 גרם 46.8 גרםשומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרםכולסטרול 11.7 מ״ג 11.7 מ״גסידן 299.2 מ״ג 299.2 מ״גברזל 19.2 מ״ג 19.2 מ״גאשלגן 2490.8 מ״ג 2490.8 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות1330
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1329.7 קק״ל 1329.7 קק״לפחמימות 197.3 גרם 197.3 גרםשומן 65.1 גרם 65.1 גרםנתרן 91.3 מ״ג 91.3 מ״גחלבון 48.5 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 46.8 גרם 46.8 גרםשומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרםכולסטרול 11.7 מ״ג 11.7 מ״גסידן 299.2 מ״ג 299.2 מ״גברזל 19.2 מ״ג 19.2 מ״גאשלגן 2490.8 מ״ג 2490.8 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1330 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שיבולת שועל
-
30 גרם אגוזי פקאןקצוצים
-
100 גרם אבקת קקאו
-
20 גרם סוכר לבן
-
70 גרם שוקולד צ’יפס
-
130 מ"ל חלב 3%
אופן הכנה
- מערבבים שיבולת שועל עם אגוזי פקאן קצוצים, קקאו וסוכר בקערה.
- ממיסים שוקולד צ’יפס בקערה בפולסים קצרים במיקרוגל.
- מוסיפים חלב ושוקולד צ’יפס לתערובת.
- מסדרים בתבנית אינגליש קייק.
- מכניסים למקרר עד להתייצבות.
- חותכים לאצבעות ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים שיבולת שועל עם אגוזי פקאן קצוצים, קקאו וסוכר בקערה.
- ממיסים שוקולד צ’יפס בקערה בפולסים קצרים במיקרוגל.
- מוסיפים חלב ושוקולד צ’יפס לתערובת.
- מסדרים בתבנית אינגליש קייק.
- מכניסים למקרר עד להתייצבות.
- חותכים לאצבעות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר לשים במקום חלב?
משקה צמחי