רקע הנמל

הר געש שוקולדי: סופלה שוקולד לוהט עם טראפלס ריבת חלב

סופלה שוקולד עם טוויסט מתוק שנשפך בכל ביס שלוקחים! סופלה שוקולד עם טראפלס ריבת חלב נמס שכל האורחים יעופו עליו!
סופלה שוקולד עם טוויסט מתוק שנשפך בכל ביס שלוקחים! סופלה שוקולד עם טראפלס ריבת חלב נמס שכל האורחים יעופו עליו!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    712
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 711.6 קק״ל 8539.1 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 885.9 גרם
    שומן 41.7 גרם 500.4 גרם
    נתרן 150.9 מ״ג 1811.2 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 142.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.8 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 294.0 גרם
    כולסטרול 224.2 מ״ג 2690.2 מ״ג
    סידן 138.1 מ״ג 1657.2 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 413.2 מ״ג 4958.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    712
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 711.6 קק״ל 8539.1 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 885.9 גרם
    שומן 41.7 גרם 500.4 גרם
    נתרן 150.9 מ״ג 1811.2 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 142.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.8 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 294.0 גרם
    כולסטרול 224.2 מ״ג 2690.2 מ״ג
    סידן 138.1 מ״ג 1657.2 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 38.7 מ״ג
    אשלגן 413.2 מ״ג 4958.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור

אנחנו מבטיחים שמזמן לא טעמתם קינוח כזה מושלם! סופלה שוקולד במנות אישיות שמסתיר בתוכו סוד מתוק – טראפלס ריבת חלב שמתפרצים החוצה כמו לאבה של הר געש. אתם חייבים לנסות – זה פשוט וסופר מושחת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופלה שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את הטראפלס: ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את כל מרכיבי הטראפלס. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

    סופלה שוקולד עם ריבת חלב4
    מערבבים את כל מרכיבי הטראפלס וממיסים במיקרוגל או בבן מרי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  2. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל ומקפיאים כשעה.

    סופלה שוקולד עם ריבת חלב5
    יוצקים את תערובת הטראפלס לתבנית אינגליש עם נייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר במהירות גבוהה כ-5 דקות לתערובת תפוחה.
  5. ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד, מערבבים ומצננים מעט.
  6. מקפלים בעדינות את השוקולד והחמאה לתערובת הביצים. מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים לקפל לתערובת חלקה.
  7. יוצרים כדורים מהטראפלס שהוצאנו מהמקפיא.
  8. מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות, מניחים במרכז טראפלס אחד ואופים כ-10 דקות.
    סופלה שוקולד עם ריבת חלב
    מניחים במרכז סופלה השוקולד את טראפלס ריבת החלב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

    סופלה שוקולד עם ריבת חלב1
    סופלה שוקולד עם ריבת חלב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Mgi Mor Michaeli

    8 ביצים זה לא מעט, מה כמות המנות שיוצאת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מגי, יוצאות 12 מנות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות