סנו רקע

חיתוכיות שוקולד עם אגוזים וחמוציות

חיתוכיות שוקולד מעולות משוקולד מריר ונוטלה, עם אגוזי מלך, חמוציות ושקדים, ממתק שוקולדי מושלם לט"ו בשבט ולכל ימות השנה
חיתוכיות שוקולד מעולות משוקולד מריר ונוטלה, עם אגוזי מלך, חמוציות ושקדים, ממתק שוקולדי מושלם לט"ו בשבט ולכל ימות השנה
  • גיא הראל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    5101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5100.8 קק״ל 5100.8 קק״ל
    פחמימות 461.4 גרם 461.4 גרם
    שומן 337.9 גרם 337.9 גרם
    נתרן 247.0 מ״ג 247.0 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 59.6 גרם
    סיבים תזונתיים 39.2 גרם 39.2 גרם
    שומן רווי 161.0 גרם 161.0 גרם
    כולסטרול 368.3 מ״ג 368.3 מ״ג
    סידן 1100.9 מ״ג 1100.9 מ״ג
    ברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 3379.6 מ״ג 3379.6 מ״ג
    אבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    5101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5100.8 קק״ל 5100.8 קק״ל
    פחמימות 461.4 גרם 461.4 גרם
    שומן 337.9 גרם 337.9 גרם
    נתרן 247.0 מ״ג 247.0 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 59.6 גרם
    סיבים תזונתיים 39.2 גרם 39.2 גרם
    שומן רווי 161.0 גרם 161.0 גרם
    כולסטרול 368.3 מ״ג 368.3 מ״ג
    סידן 1100.9 מ״ג 1100.9 מ״ג
    ברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״ג
    אשלגן 3379.6 מ״ג 3379.6 מ״ג
    אבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור

אם אין זמן לפאי, עוגה מושקעת או קינוח מסובך לט”ו בשבט – מכינים חיתוכיות שוקולד עם נוטלה, חמוציות ואגוזים. קינוח מהיר וטעים (כן צריך קצת זמן במקפיא) שכל המשפחה, כולל הילדים, ישמחו לאכול.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר מים ושמים מעליו קערה עם חמאה ו-70 גרם שוקולד מריר.
  2. ברגע שנמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
  3. מוסיפים את האגוזים, השקדים והחמוציות ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה בתבנית אינגליש קייק ומקררים במקפיא כחצי שעה.
  4. מחממים את השמנת בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את 250 גרם השוקולד המריר. מערבבים עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  5. מוזגים לתבנית מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקפיא לכמה שעות.
  6. מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות.
חיתוכיות שוקולד עם אגוזים וחמוציות
חיתוכיות שוקולד עם אגוזים וחמוציות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות