רקע הנמל

רביולי שוקולד במילוי קרם ריקוטה ותותים

רביולי מתוק שיפתיע גם אתכם! רביולי שוקולד במילוי קרם משגע של גבינת ריקוטה ותותים טריים שמגישים עם חלב מרוכז מתוק מתוק
רביולי מתוק שיפתיע גם אתכם! רביולי שוקולד במילוי קרם משגע של גבינת ריקוטה ותותים טריים שמגישים עם חלב מרוכז מתוק מתוק
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.6 קק״ל 2425.5 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 326.8 גרם
    שומן 5.5 גרם 55.2 גרם
    נתרן 107.7 מ״ג 1076.6 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 98.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 106.9 מ״ג 1069.3 מ״ג
    סידן 157.2 מ״ג 1572.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 199.7 מ״ג 1997.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.6 קק״ל 2425.5 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 326.8 גרם
    שומן 5.5 גרם 55.2 גרם
    נתרן 107.7 מ״ג 1076.6 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 98.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 106.9 מ״ג 1069.3 מ״ג
    סידן 157.2 מ״ג 1572.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 199.7 מ״ג 1997.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח, הקקאו והביצים, עד לקבלת בצק פירורים. מוסיפים בהדרגה את המים, עד שהבצק מתאחד לגוש אחד, לא חובה להכניס את כל כמות המים. מוציאים את הבצק ממעבד המזון, לשים מעט את הבצק לכדור חלק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה לכל הפחות.
  2. מכינים את המילוי: סוחטים היטב את גבינת הריקוטה מנוזלים, אפשר להשתמש בבד או במסננת. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי המלית ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. מעבירים לשקית זילוף ולמקרר.
  3. לאחר שחלפה שעה, מוציאים את הבצק מהמקרר, חוצים לשתי חתיכות, מרדדים כל חתיכת בצק במכונת פסטה (בעובי המועדף עליכם, אנחנו רידדנו לעובי מס׳ 4 אפשר כמובן דק יותר).
  4. מקמחים משטח עבודה ומעבירים אליו את רצועות הבצק, מזלפים מעט מהמלית כל 2-3 ס״מ, מוסיפים מעט קוביות קטנות של תותים, מכסים עם עלה הפסטה הנוסף (מומלץ להרטיב מעט את השוליים של כל רביולי כדי שלא יפתח בבישול), קורצים את הרביולי (אפשר להשתמש עם תחתית כוס אם אין קורצן) ומוודאים שכל הקצוות סגורים היטב. מעבירים לנייר אפייה עד לבישול.
  5. מבשלים את הרביולי במים שהגיעו לרתיחה למשך 5-7 דקות לרמת העשייה המועדפת עליכם.
  6. מוציאים מהמים ישר לצלחת (אפשר גם לטגן במעט חמאה ומשם לצלחת), מוסיפים תותים, ומזלפים חלב מרוכז של הנמל. מגישים חם, בתאבון.
רביולי שוקולד במילוי קרם ריקוטה ותותים2
רביולי שוקולד במילוי קרם ריקוטה ותותים. צילום: Studio R.Y
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות