< רקע נינג'ה

ברולה אננס

ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    617
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 617.0 קק״ל 1233.9 קק״ל
    פחמימות 68.6 גרם 137.3 גרם
    שומן 36.5 גרם 73.0 גרם
    נתרן 33.1 מ״ג 66.1 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 31.3 גרם 62.7 גרם
    כולסטרול 151.9 מ״ג 303.8 מ״ג
    סידן 60.8 מ״ג 121.7 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 787.7 מ״ג 1575.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    617
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 617.0 קק״ל 1233.9 קק״ל
    פחמימות 68.6 גרם 137.3 גרם
    שומן 36.5 גרם 73.0 גרם
    נתרן 33.1 מ״ג 66.1 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 31.3 גרם 62.7 גרם
    כולסטרול 151.9 מ״ג 303.8 מ״ג
    סידן 60.8 מ״ג 121.7 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 787.7 מ״ג 1575.3 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
  2. בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
  3. מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
  4. ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
  5. מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.
קרם ברולה אננס1
קרם ברולה אננס. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות