קאפקייקס ריבת חלב עם קצפת מושלמת וקרם ריבת חלב

קאפקייקס מושלמים לאוהבי ריבת חלב! קאפקייס אווריריים, מתוקים ומפנקים עם קציפת ריבת חלב וקרם ריבת חלב - רוצו להכין!
קאפקייקס מושלמים לאוהבי ריבת חלב! קאפקייס אווריריים, מתוקים ומפנקים עם קציפת ריבת חלב וקרם ריבת חלב - רוצו להכין!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.4 קק״ל 6844.2 קק״ל
    פחמימות 51.8 גרם 621.2 גרם
    שומן 37.5 גרם 450.0 גרם
    נתרן 349.5 מ״ג 4194.1 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 83.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 201.5 גרם
    כולסטרול 50.7 מ״ג 608.9 מ״ג
    סידן 85.2 מ״ג 1022.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 143.6 מ״ג 1723.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.4 קק״ל 6844.2 קק״ל
    פחמימות 51.8 גרם 621.2 גרם
    שומן 37.5 גרם 450.0 גרם
    נתרן 349.5 מ״ג 4194.1 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 83.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 201.5 גרם
    כולסטרול 50.7 מ״ג 608.9 מ״ג
    סידן 85.2 מ״ג 1022.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 143.6 מ״ג 1723.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור

אם אתם אוהבים ריבת חלב, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של קרין גורן של מאפים אישיים על טהרת חומר הגלם המתוק והממכר הזה. ההכנה פשוטה, התוצאה טעימה וגם נראית מקסים ויפהפה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

קצפת ריבת חלב

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  2. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה גדולה את השמנת המתוקה חצי דקה להסמכה קלה. מוסיפים את הסוכר, הביצים, השמן וריבת החלב וטורפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח וטורפים כמה שפחות - רק עד שהגושים נעלמים.
  3. ממלאים את תבנית השקעים עד 3/4 גובה ואופים את הקאפקייקס 25 דקות להתייצבות (חום נמוך כדי שהקאפקייק ייצאו שטוחים למעלה). מצננים.
  4. מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב והפודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה רחבה.
  5. מזלפים את הקצפת בעיגול על הקאפקייק - כשהמרכז נמוך מההיקף.
  6. ממלאים שקית זילוף קטנה בריבת חלב מדוללת בחלב. גוזרים שפיץ קטן בקצה ומזלפים במרכז הקרם.
קאפקייקס ריבת חלב2
קאפקייקס ריבת חלב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

הערות

  • אם אין אינסטנט פודינג ריבת חלב, אפשר להשתמש בפודינג וניל, ובסיום ההקצפה לערבב לקרם 2 כפות גדושות ריבת חלב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות