רקע הנמל מעודכן

רוזלך במילוי ריבת חלב

הטרנד ששובר את הרשת בגרסה שלנו! רוזלך ביתי במילוי ריבת חלב משגעת, יושבים על רוזלך רכים (עם ריכולים) בלי לצאת מהבית
הטרנד ששובר את הרשת בגרסה שלנו! רוזלך ביתי במילוי ריבת חלב משגעת, יושבים על רוזלך רכים (עם ריכולים) בלי לצאת מהבית
  • יעל קצב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    110
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.5 קק״ל 3284.3 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 513.5 גרם
    שומן 2.8 גרם 85.2 גרם
    נתרן 35.0 מ״ג 1051.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 98.6 מ״ג
    סידן 30.6 מ״ג 916.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 54.7 מ״ג 1640.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    110
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.5 קק״ל 3284.3 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 513.5 גרם
    שומן 2.8 גרם 85.2 גרם
    נתרן 35.0 מ״ג 1051.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 3.3 מ״ג 98.6 מ״ג
    סידן 30.6 מ״ג 916.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 54.7 מ״ג 1640.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
יעל קצב
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

זרייה


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את מצרכי הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק חלק.
  2. מכסים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל כדור בצק בין שני ניירות אפייה לעובי יחסית דק.
  4. מורחים את הבצק בריבת חלב בנדיבות, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ופורסים אותה בעזרת סכין לפרוסות בעובי 2-3 סנטימטרים.
  5. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 5 דקות. שימו לב שהרוזלך יראו לכם אולי מעט לא אפויים אך החום החזק של התנור אופה אותם מהר מאוד ושומר עליהם רכים וטעימים מבפנים.
  6. מפדרים אבקת סוכר מעל ומתענגים. בתיאבון!
רוזלך במילוי ריבת חלב
רוזלך במילוי ריבת חלב. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות