שברי בצק עם מסקרפונה ופירות יער של אהרוני
אין כמו בלגן מאורגן לסיים בו ארוחה טובה. אהרוני מכין מנת בצק פילו מקסימה וקלילה עם המון דברים טובים, שתחתום את ארוחת השבועות בטעם של עוד
אין כמו בלגן מאורגן לסיים בו ארוחה טובה. אהרוני מכין מנת בצק פילו מקסימה וקלילה עם המון דברים טובים, שתחתום את ארוחת השבועות בטעם של עוד
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2499.7 קק״ל 2499.7 קק״לפחמימות 192.7 גרם 192.7 גרםשומן 163.7 גרם 163.7 גרםנתרן 356.7 מ״ג 356.7 מ״גחלבון 31.0 גרם 31.0 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 83.7 גרם 83.7 גרםכולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 360.0 מ״ג 360.0 מ״גברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 596.3 מ״ג 596.3 מ״גאבץ 350.8 מ״ג 350.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות2500
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2499.7 קק״ל 2499.7 קק״לפחמימות 192.7 גרם 192.7 גרםשומן 163.7 גרם 163.7 גרםנתרן 356.7 מ״ג 356.7 מ״גחלבון 31.0 גרם 31.0 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרםשומן רווי 83.7 גרם 83.7 גרםכולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 360.0 מ״ג 360.0 מ״גברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 596.3 מ״ג 596.3 מ״גאבץ 350.8 מ״ג 350.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 2500 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 עלי בצק פילו
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
-
1/2 כוס שקדים טחונים
-
1 קופסה גבינת מסקרפונה
-
1 קופסה שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 אריזה פירות יער קפואים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערית את הסוכר, השקדים והקינמון.
- מרססים את דפי הפילו בתרסיס השמן ומניחים אותם זה על גבי זה, כשבניהם תערובת הסוכר והשקדים.
- אופים כ־5 דקות בין שתי תבניות המרופדות בנייר אפייה, עד להשחמה.
- מקררים את עלי הפילו ושוברים לפיסות.
- מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, המסקרפונה, הווניל, הסוכר וגרידת הלימון.
- עכשיו הזמן לקצת אומנות בסגנון חופשי - מניחים שכבות של שברי הבצק וקרם המסקרפונה, מפזרים תערובת של פירות יער, מזלפים מעל סירופ מייפל ועלי נענע טריים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערית את הסוכר, השקדים והקינמון.
- מרססים את דפי הפילו בתרסיס השמן ומניחים אותם זה על גבי זה, כשבניהם תערובת הסוכר והשקדים.
- אופים כ־5 דקות בין שתי תבניות המרופדות בנייר אפייה, עד להשחמה.
- מקררים את עלי הפילו ושוברים לפיסות.
- מקציפים בקערת המיקסר את השמנת, המסקרפונה, הווניל, הסוכר וגרידת הלימון.
- עכשיו הזמן לקצת אומנות בסגנון חופשי - מניחים שכבות של שברי הבצק וקרם המסקרפונה, מפזרים תערובת של פירות יער, מזלפים מעל סירופ מייפל ועלי נענע טריים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי, אם אני רוצה לעשות את זה בעקרת הגשה גדולה לכ-10 איש בכמה להכפיל את הכמויות ?
יש להכפיל אם כמות המצרכים פי 2.
לא הבנתי, מפזרים פירות יער קפואים? איך ניתן לאכול את זה?
הפירות מפשירים במהירות.