-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.8 קק״ל 555.8 קק״לפחמימות 81.7 גרם 81.7 גרםשומן 7.6 גרם 7.6 גרםנתרן 122.5 מ״ג 122.5 מ״גחלבון 12.6 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.3 גרם 4.3 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״גסידן 240.8 מ״ג 240.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 316.0 מ״ג 316.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות556
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.8 קק״ל 555.8 קק״לפחמימות 81.7 גרם 81.7 גרםשומן 7.6 גרם 7.6 גרםנתרן 122.5 מ״ג 122.5 מ״גחלבון 12.6 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.3 גרם 4.3 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״גסידן 240.8 מ״ג 240.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 316.0 מ״ג 316.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 556 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אייס קפה
-
1גדול או 400 מ"ל קפה אמריקנו
-
1 כוס חלב 3%או 1.5 כוסות, לפי הטעם
-
2 כפות סירופ קרמל
טופינג
-
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
מי סוכר (המתקה לפי הטעם)
-
50 גרם סוכר לבן
-
50 מ"ל מים רותחים
אופן הכנה
- מוזגים אמריקנו גדול לתבנית קרח ומקפיאים.
- מזלפים בתוך צנצנת קרמל, בתחתית ובדפנות הצנצנת.
- טוחנים במעבד מזון את קוביות הקפה הקפואות ומוזגים לצנצנת השתייה.
- מוסיפים חלב, כ-2/3 מגובה הצנצנת.
- בשלב הזה אפשרי להוסיף מי סוכר להמתקה, אך לא חובה. כדי להכין את המי סוכר יש לערבב ביחד את הסוכר והמים הרותחים עד שהסוכר נמס במים.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים מעל המשקה. מוסיפים קשית ומגישים.
אופן הכנה
- מוזגים אמריקנו גדול לתבנית קרח ומקפיאים.
- מזלפים בתוך צנצנת קרמל, בתחתית ובדפנות הצנצנת.
- טוחנים במעבד מזון את קוביות הקפה הקפואות ומוזגים לצנצנת השתייה.
- מוסיפים חלב, כ-2/3 מגובה הצנצנת.
- בשלב הזה אפשרי להוסיף מי סוכר להמתקה, אך לא חובה. כדי להכין את המי סוכר יש לערבב ביחד את הסוכר והמים הרותחים עד שהסוכר נמס במים.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים מעל המשקה. מוסיפים קשית ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן