אייס קפה קרמל

אייס קפה מתוק עם קפה איכותי, קרמל וקצפת שמכינים לעצמנו או לאנשים שאנחנו מאוד אוהבים - הוא גם טעים וגם פוטוגני במיוחד
אייס קפה מתוק עם קפה איכותי, קרמל וקצפת שמכינים לעצמנו או לאנשים שאנחנו מאוד אוהבים - הוא גם טעים וגם פוטוגני במיוחד
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 555.8 קק״ל 555.8 קק״ל
    פחמימות 81.7 גרם 81.7 גרם
    שומן 7.6 גרם 7.6 גרם
    נתרן 122.5 מ״ג 122.5 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 12.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 240.8 מ״ג 240.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 316.0 מ״ג 316.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    556
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 555.8 קק״ל 555.8 קק״ל
    פחמימות 81.7 גרם 81.7 גרם
    שומן 7.6 גרם 7.6 גרם
    נתרן 122.5 מ״ג 122.5 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 12.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 240.8 מ״ג 240.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 316.0 מ״ג 316.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
ליאור קליין
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אייס קפה

טופינג

מי סוכר (המתקה לפי הטעם)


אופן הכנה

  1. מוזגים אמריקנו גדול לתבנית קרח ומקפיאים.
  2. מזלפים בתוך צנצנת קרמל, בתחתית ובדפנות הצנצנת.
  3. טוחנים במעבד מזון את קוביות הקפה הקפואות ומוזגים לצנצנת השתייה.
  4. מוסיפים חלב, כ-2/3 מגובה הצנצנת.
  5. בשלב הזה אפשרי להוסיף מי סוכר להמתקה, אך לא חובה. כדי להכין את המי סוכר יש לערבב ביחד את הסוכר והמים הרותחים עד שהסוכר נמס במים.
  6. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים מעל המשקה. מוסיפים קשית ומגישים.
אייס קפה קרמל
אייס קפה קרמל. צילום: אופק מאור

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות