סנו רקע

בשר מפורק בקלי קלות של רון יוחננוב

היש מגרה מבשר מפורק רך רך שנופל מהמזלג? אז לרון יוחננוב יש מתכון מושלם בשבילכם לבשר מפורק ברוטב ברביקיו שמכינים בקלי קלות. והכי כיף? בלחמניות באן עננית
היש מגרה מבשר מפורק רך רך שנופל מהמזלג? אז לרון יוחננוב יש מתכון מושלם בשבילכם לבשר מפורק ברוטב ברביקיו שמכינים בקלי קלות. והכי כיף? בלחמניות באן עננית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
34 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.6 קק״ל 2763.1 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 17.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 910.7 מ״ג 4553.4 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 309.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 9.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.6 קק״ל 2763.1 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 17.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 910.7 מ״ג 4553.4 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 309.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 9.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
רון יוחננוב
X

34 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מניחים את נתח הבשר בתוך סנו סושי - שקיות צלייה. שופכים פנימה אל השקית 4 כפות רוטב ברביקיו, שמן זית, מים ומתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול.
  3. סוגרים את השקית. בעזרת מספריים יוצרים חור קטן בשקית.
  4. אופים בתנור שעתיים.
  5. לאחר מכן, מעבירים את הבשר למשטח העבודה. בעזרת סכין או מזלג מפוררים את הבשר. מוסיפים עוד 3 כפות רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.

    בשר מפורק. צילום: רון יוחננוב
    בשר מפורק. צילום: רון יוחננוב

  6. מגישים חם לצד לחמניות באן ותוספות.

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בשר מפורק בקלי קלות של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (31)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חוה, אפשר גם עם בשר מספר 8

    Avatar
    צליל

    לכמה מעלות בתנור ? והאם בטורבו ?

      Avatar
      מערכת Foody

      200 מעלות חום עליון תחתון (ראי סעיף 1 באופן ההכנה)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות