-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.9 קק״ל 2219.0 קק״לפחמימות 8.9 גרם 88.6 גרםשומן 19.5 גרם 195.1 גרםנתרן 14.0 מ״ג 140.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 21.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 11.7 גרם 117.2 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 29.9 מ״ג 299.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 41.7 מ״ג 417.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-12 דק׳
-
קלוריות222
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.9 קק״ל 2219.0 קק״לפחמימות 8.9 גרם 88.6 גרםשומן 19.5 גרם 195.1 גרםנתרן 14.0 מ״ג 140.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 21.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 11.7 גרם 117.2 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 30.0 מ״גסידן 29.9 מ״ג 299.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 41.7 מ״ג 417.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
מתחשק לכם משהו טעים וצונן במיוחד בימי הקיץ החמים? גלידה ביתית עם פיסטוק ורוטב קראנץ’ שוקולד לבן ופיסטוקים תעשה את העובדה ויותר מכך! יש מצב שלא רק מבוגרים יהנו ממנה, אלא גם ילדים אניני טעם ידרשו לקבל את כדור הגלידה שלהם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-12 דק׳ | קלוריות 222 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
100 מ"ל חלב 3%
-
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 חלב מרוכז פחית
-
3 כפות גדושות מחית פיסטוק לא ממותקת
קראנץ' שוקולד לבן ופיסטוק
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1/3 כוס פיסטוקים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את החלב, השמנת המתוקה, החלב המרוכז ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים, תוך כדי ערבוב, עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לשוקולד המומס את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.
- כאשר הגלידה מוכנה, יוצרים כדורים ויוצקים מעל את קראנץ’ השוקולד הלבן והפיסטוקים ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את החלב, השמנת המתוקה, החלב המרוכז ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים, תוך כדי ערבוב, עד להמסה מלאה.
- מוסיפים לשוקולד המומס את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.
- כאשר הגלידה מוכנה, יוצרים כדורים ויוצקים מעל את קראנץ’ השוקולד הלבן והפיסטוקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
איפה אפשר להשיג את המחית פיסטוק?
בחלק מרשתות השיווק הנבחרות וגם בחנויות טבע/פיצוחיות/מוצרי בריאות
אפשר להכין עם נינגה power nutri duo?
היי איריס, אפשר (ואז ההקפאה מתבצעת אחרי ערבוב המצרכים ביחד). המרקם לא ייצא אותו הדבר כמובן, כמו שיוצא בנינג’ה קרימי. בהצלחה!