דג דניס שלם: עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ בנינג’ה גריל
קבלו מתכון להכנת דג דניס עסיסי עם תיבול עדין של לימון, שום וכוסברה שמכינים בקלי קלות בגריל של נינג'ה - מנה עיקרית עשירה בחלבון ואומגה 3
קבלו מתכון להכנת דג דניס עסיסי עם תיבול עדין של לימון, שום וכוסברה שמכינים בקלי קלות בגריל של נינג'ה - מנה עיקרית עשירה בחלבון ואומגה 3
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.1 קק״ל 612.1 קק״לפחמימות 4.5 גרם 9.0 גרםשומן 28.8 גרם 57.6 גרםנתרן 1175.5 מ״ג 2351.0 מ״גחלבון 19.2 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״גסידן 12.3 מ״ג 24.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 3023.8 מ״ג 6047.6 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות306
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.1 קק״ל 612.1 קק״לפחמימות 4.5 גרם 9.0 גרםשומן 28.8 גרם 57.6 גרםנתרן 1175.5 מ״ג 2351.0 מ״גחלבון 19.2 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 156.2 מ״גסידן 12.3 מ״ג 24.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 3023.8 מ״ג 6047.6 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 306 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שהיא נתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, שוטפים את הדג היטב ומייבשים. חותכים אותו לאורך ובעזרת סכין חורצים את בשר הדג לעומק משני הצדדים.
- מערבבים את יתר המרכיבים בקערית ומתבלים את הדג מבחוץ, מבפנים ובין החריצים.
- כשהמכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הדג מעל הגריל וסוגרים את הנינג’ה גריל למשך 20 דקות.
- מגישים את הדג עם פלח לימון ותוספות לפי הטעם.
אופן הכנה
- מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שהיא נתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI.
- בזמן שהמכשיר מתחמם, שוטפים את הדג היטב ומייבשים. חותכים אותו לאורך ובעזרת סכין חורצים את בשר הדג לעומק משני הצדדים.
- מערבבים את יתר המרכיבים בקערית ומתבלים את הדג מבחוץ, מבפנים ובין החריצים.
- כשהמכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הדג מעל הגריל וסוגרים את הנינג’ה גריל למשך 20 דקות.
- מגישים את הדג עם פלח לימון ותוספות לפי הטעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן