האיטלקים יקנאו: מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שגם ילדים יטרפו
לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו חומוס מהמם ומשביע במיוחד. כל המשפחה תטרוף!
לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו חומוס מהמם ומשביע במיוחד. כל המשפחה תטרוף!
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.3 קק״ל 1597.1 קק״לפחמימות 58.6 גרם 234.4 גרםסוכר 5.3 גרם 21.4 גרםשומן 12.1 גרם 48.4 גרםנתרן 370.5 מ״ג 1482.1 מ״גחלבון 13.5 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות399
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.3 קק״ל 1597.1 קק״לפחמימות 58.6 גרם 234.4 גרםסוכר 5.3 גרם 21.4 גרםשומן 12.1 גרם 48.4 גרםנתרן 370.5 מ״ג 1482.1 מ״גחלבון 13.5 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
וותרו על הקצב ולכו ישר למקררים עם המוצרים מן הצומח! בחרנו לפנק אתכם עם מתכון לפסטה עם רוטב בולונז טבעוני שעשוי מטופו חומוס, רוטב עגבניות בזיליקום עשיר ותבלינים ריחניים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 399 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב בולונז טבעוני
-
3 כפות שמן זית
-
1 יחידה בצלבינוני, קלוף וקצוץ
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 חבילה טופו חומוס
-
1 1/2 כוסות רוטב עגבניות בזיליקום
-
1/2 כוס מים
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
2 ליטר מים רותחים
פסטה
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
-
2 ליטר מים רותחים
הגשה
-
5 עלי בזיליקוםטריים
-
טבעונית, מגוררת
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הבולונז: במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מפוררים בידיים את הטופו לפירורים קטנים עד בינוניים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן במשך 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את רוטב העגבניות בזיליקום, המים והתבלינים, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים את המים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מתרככת. מסננים את הפסטה מהנוזלים ומעבירים לקערות הגשה.
- מוזגים את רוטב הבולונז על הפסטה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הבולונז: במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מפוררים בידיים את הטופו לפירורים קטנים עד בינוניים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן במשך 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את רוטב העגבניות בזיליקום, המים והתבלינים, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים את המים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מתרככת. מסננים את הפסטה מהנוזלים ומעבירים לקערות הגשה.
- מוזגים את רוטב הבולונז על הפסטה ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן