רקע הנמל מעודכן

הטרנד הכי חזק בטיקטוק: פיתה שניצל!

אוהבים פיתה? אוהבים שניצל? ברור שכן! אז למה שלא נשלב את השניים יחד? פיתה שהיא שניצל, סופר קריספית מבחוץ ורכה מבפנים
אוהבים פיתה? אוהבים שניצל? ברור שכן! אז למה שלא נשלב את השניים יחד? פיתה שהיא שניצל, סופר קריספית מבחוץ ורכה מבפנים
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    561
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.0 קק״ל 561.0 קק״ל
    פחמימות 284.8 גרם 284.8 גרם
    שומן 250.6 גרם 250.6 גרם
    נתרן 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״ג
    חלבון 258.0 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 245.2 גרם 245.2 גרם
    שומן רווי 244.2 גרם 244.2 גרם
    כולסטרול 537.4 מ״ג 537.4 מ״ג
    סידן 287.1 מ״ג 287.1 מ״ג
    ברזל 243.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    אשלגן 439.1 מ״ג 439.1 מ״ג
    אבץ 243.4 מ״ג 243.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    561
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.0 קק״ל 561.0 קק״ל
    פחמימות 284.8 גרם 284.8 גרם
    שומן 250.6 גרם 250.6 גרם
    נתרן 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״ג
    חלבון 258.0 גרם 258.0 גרם
    סיבים תזונתיים 245.2 גרם 245.2 גרם
    שומן רווי 244.2 גרם 244.2 גרם
    כולסטרול 537.4 מ״ג 537.4 מ״ג
    סידן 287.1 מ״ג 287.1 מ״ג
    ברזל 243.7 מ״ג 243.7 מ״ג
    אשלגן 439.1 מ״ג 439.1 מ״ג
    אבץ 243.4 מ״ג 243.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
שיר פורטמן
X

21 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. כמו שמכינים שניצל, אז בדיוק אותו תהליך רק עם פיתה:
  2. מכינים קערה עם ביצה טרופה, מלח ופלפל וקערה נוספת עם פירורי לחם.
  3. מחממים מעט שמן במחבת לטיגון.
  4. טובלים את הפיתה בקערה עם הביצה, מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים אותה מכל צדדיה.
  5. מעבירים לטיגון קצר עד שהפיתה משחימה קלות משני הצדדים.
  6. מעבירים לנייר סופג לספיגת שאריות השמן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד הכי חזק בטיקטוק: פיתה שניצל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות