הניצחון בידינו: עוגת גבינה קרה קלה

עוגת גבינה דיאטטית קרה על בסיס פירורים בציפוי ריבת פירות יער ללא סוכר, היא לא רק קלה מאוד להכנה אלא גם דלת קלוריות, אנחנו קוראים לזה ניצחון!
עוגת גבינה דיאטטית קרה על בסיס פירורים בציפוי ריבת פירות יער ללא סוכר, היא לא רק קלה מאוד להכנה אלא גם דלת קלוריות, אנחנו קוראים לזה ניצחון!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    12276
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12276.4 קק״ל 12276.4 קק״ל
    פחמימות 9164.4 גרם 9164.4 גרם
    שומן 9466.1 גרם 9466.1 גרם
    נתרן 9153.2 מ״ג 9153.2 מ״ג
    חלבון 9166.9 גרם 9166.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9140.0 גרם 9140.0 גרם
    שומן רווי 9348.5 גרם 9348.5 גרם
    כולסטרול 9355.5 מ״ג 9355.5 מ״ג
    סידן 9164.9 מ״ג 9164.9 מ״ג
    ברזל 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״ג
    אשלגן 9171.9 מ״ג 9171.9 מ״ג
    אבץ 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    12276
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 12276.4 קק״ל 12276.4 קק״ל
    פחמימות 9164.4 גרם 9164.4 גרם
    שומן 9466.1 גרם 9466.1 גרם
    נתרן 9153.2 מ״ג 9153.2 מ״ג
    חלבון 9166.9 גרם 9166.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9140.0 גרם 9140.0 גרם
    שומן רווי 9348.5 גרם 9348.5 גרם
    כולסטרול 9355.5 מ״ג 9355.5 מ״ג
    סידן 9164.9 מ״ג 9164.9 מ״ג
    ברזל 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״ג
    אשלגן 9171.9 מ״ג 9171.9 מ״ג
    אבץ 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

שכבת גבינה

הגשה


אופן הכנה

  1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את דופן התבנית בעוד פס נייר אפייה או שקף.
  2. מכינים את הבסיס: שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת פירורית במרקם חול ים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית מעבירים למקפיא.
  3. שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומקציפים במשך כ-3-4 דקות, או עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  4. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית הקרה ומיישרים.
  5. מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, או ללילה שלם. כשעה לפני הגשה מעבירים למקרר.
  6. מוציאים את העוגה מהתבנית, חותכים למשולשים, יוצקים מעל כל משולש כמות נדיבה של ריבה ומגישים.

    עוגת גבינה קרה דיאטטית. צילום: אפיק גבאי
    עוגת גבינה קרה. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הניצחון בידינו: עוגת גבינה קרה קלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אמילי ציוני

    אם אני רוצה להכין את העוגה ברינג 26 צריך להכפיל את הכמות?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אותה כמות, רק שהעוגה תצא קצת יותר נמוכה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות