הפטנט שישגע לכם את המטבח – פיתה שניצל
לא תאמינו שלא הכנתם את המנה הזו עד היום. פיתה שניצל, במילוי חזה עוף וירקות, קריספית מבחוץ, מלאה טעמים מבפנים. רעבים? קחו פיתה שניצל
לא תאמינו שלא הכנתם את המנה הזו עד היום. פיתה שניצל, במילוי חזה עוף וירקות, קריספית מבחוץ, מלאה טעמים מבפנים. רעבים? קחו פיתה שניצל
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1920.7 קק״ל 11524.2 קק״לפחמימות 51.4 גרם 308.5 גרםשומן 180.7 גרם 1084.1 גרםנתרן 240.5 מ״ג 1443.2 מ״גחלבון 25.2 גרם 151.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרםשומן רווי 14.0 גרם 84.1 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 520.2 מ״גסידן 38.7 מ״ג 232.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 238.5 מ״ג 1431.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1921
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1920.7 קק״ל 11524.2 קק״לפחמימות 51.4 גרם 308.5 גרםשומן 180.7 גרם 1084.1 גרםנתרן 240.5 מ״ג 1443.2 מ״גחלבון 25.2 גרם 151.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרםשומן רווי 14.0 גרם 84.1 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 520.2 מ״גסידן 38.7 מ״ג 232.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 238.5 מ״ג 1431.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1921 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיתה שניצל
-
12 פרוסות לחם לבן
-
1/2 שקית פירורי לחם
-
2 ביצים M
-
1 ליטר שמן קנולהלטיגון
מילוי חזה עוף
-
300 גרם חזה עוף שלםחתוך לרצועות
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כפית סילאן
-
1/2 פלפל אדום גדול
-
7 עלי חסות אייסברג
-
2 כפות קטשופ
-
2 כפות מיונז
אופן הכנה
- חותכים את החזה עוף לרצועות קטנות ודקות.
- בקערה שמים את החזה עוף ביחד עם סויה, סילאן, שמן שומשום, רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים.
- שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו ביחד עם הבצל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים 2-3 דקות נוספות מעבירים לקערה ומצננים מעט.
- מוסיפים לחזה עוף חסה חתוכה לרצועות ומערבבים.
- על אש בינונית מחממים סיר עם שמן עמוק.
- לוקחים פרוסת לחם מרדדים דק בעזרת מערוך וקורצים לעיגולים.
- לוקחים 2 עיגולים ומהדקים היטב בשוליים (רק בשוליים).
- טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים כחצי דקה- דקה מכל צד עד לקבלת פיתה זהובה.
- בעזרת סכין חדה חוצים כל פיתה לשניים וממלאים בחזה עוף או בכל מילוי שאוהבים. מזלפים מעל קטשופ או מיונז או כל מטבל שרוצים.
אופן הכנה
- חותכים את החזה עוף לרצועות קטנות ודקות.
- בקערה שמים את החזה עוף ביחד עם סויה, סילאן, שמן שומשום, רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים.
- שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו ביחד עם הבצל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים 2-3 דקות נוספות מעבירים לקערה ומצננים מעט.
- מוסיפים לחזה עוף חסה חתוכה לרצועות ומערבבים.
- על אש בינונית מחממים סיר עם שמן עמוק.
- לוקחים פרוסת לחם מרדדים דק בעזרת מערוך וקורצים לעיגולים.
- לוקחים 2 עיגולים ומהדקים היטב בשוליים (רק בשוליים).
- טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים כחצי דקה- דקה מכל צד עד לקבלת פיתה זהובה.
- בעזרת סכין חדה חוצים כל פיתה לשניים וממלאים בחזה עוף או בכל מילוי שאוהבים. מזלפים מעל קטשופ או מיונז או כל מטבל שרוצים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן