חטיפי טופי שוקולד ותפוצ’יפס
חטיף טופי שוקולד ותפוצ'יפס, השילוב המושלם של מתוק ומלוח בממתק היסטרי שכולם יאהבו. קבלו מתכון בכמה שלבים פשוטים שכולם הולכים לשאול איך מכינים
חטיף טופי שוקולד ותפוצ'יפס, השילוב המושלם של מתוק ומלוח בממתק היסטרי שכולם יאהבו. קבלו מתכון בכמה שלבים פשוטים שכולם הולכים לשאול איך מכינים
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2554.2 קק״ל 51084.8 קק״לפחמימות 247.2 גרם 4944.1 גרםשומן 158.3 גרם 3166.3 גרםנתרן 2.0 מ״ג 40.4 מ״גחלבון 17.7 גרם 354.0 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 383.2 גרםשומן רווי 54.4 גרם 1087.7 גרםכולסטרול 25.8 מ״ג 516.0 מ״גסידן 7.3 מ״ג 145.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 147.2 מ״ג 2944.6 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 95.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות2554
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2554.2 קק״ל 51084.8 קק״לפחמימות 247.2 גרם 4944.1 גרםשומן 158.3 גרם 3166.3 גרםנתרן 2.0 מ״ג 40.4 מ״גחלבון 17.7 גרם 354.0 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 383.2 גרםשומן רווי 54.4 גרם 1087.7 גרםכולסטרול 25.8 מ״ג 516.0 מ״גסידן 7.3 מ״ג 145.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 147.2 מ״ג 2944.6 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 95.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 2554 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות תפוצ’יפס
-
1 כוס סוכר לבן
-
240 גרם חמאה
-
2 כוסות שוקולד צ’יפס
-
1/2 כוס תפוצ’יפסכתוש
אופן הכנה
- חממו תנור לחום של 170 מעלות ומצפים תבנית בינונית מרובעת בנייר אפייה.
- מרפדים את התבנית עם צ’יפס תפוחי אדמה. חשוב ששכבת הצ’יפס תהיה צפופה.
- מבשלים את החמאה והסוכר בסיר בינוני בערך 5-7 דקות עד לקבלת תערובת בצבע ענברי. חשוב שהסוכר ימס והחמאה תימס. זהירות, הקרמל יבעבע ויתעבה מעט. השתמשו במטרפה כדי לערבב את הקרמל עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את הקרמל על שבבי תפוחי האדמה בתבנית שהנחתם קודם לכן.
- מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-7 דקות, מוציאים מהתנור אך משאירים את התנור דולק.
- מפזרים את השוקולד צ’יפס מעל שכבת הטופי ומכניסים את התבנית לתנור למשך כ-3 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור ומחליקים מיד את השוקולד בעזרת מרית.
- לאחר שהשוקולד חלק ניתן לפזר את פירורי התפוצ’יפס הכתוש מעל לשוקולד. מניחים לתבנית להתקרר לחלוטין לפני שמכניסים למקרר (בערך חצי שעה).
- מסמנים את ריבועי החטיף מעל פני השטח, זה עוזר לחתוך את החטיף לאחר מכן ומכניסים את התבנית למקרר מכוסה בניילון נצמד לארבע שעות לפחות.
- בעזרת סכין חמה חותכים לריבועים או פשוט שוברים בעזרת פטיש שניצל, זה הכי כייף.
- שומרים במקרר בקופסה אטומה כשבוע.
אופן הכנה
- חממו תנור לחום של 170 מעלות ומצפים תבנית בינונית מרובעת בנייר אפייה.
- מרפדים את התבנית עם צ’יפס תפוחי אדמה. חשוב ששכבת הצ’יפס תהיה צפופה.
- מבשלים את החמאה והסוכר בסיר בינוני בערך 5-7 דקות עד לקבלת תערובת בצבע ענברי. חשוב שהסוכר ימס והחמאה תימס. זהירות, הקרמל יבעבע ויתעבה מעט. השתמשו במטרפה כדי לערבב את הקרמל עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את הקרמל על שבבי תפוחי האדמה בתבנית שהנחתם קודם לכן.
- מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-7 דקות, מוציאים מהתנור אך משאירים את התנור דולק.
- מפזרים את השוקולד צ’יפס מעל שכבת הטופי ומכניסים את התבנית לתנור למשך כ-3 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור ומחליקים מיד את השוקולד בעזרת מרית.
- לאחר שהשוקולד חלק ניתן לפזר את פירורי התפוצ’יפס הכתוש מעל לשוקולד. מניחים לתבנית להתקרר לחלוטין לפני שמכניסים למקרר (בערך חצי שעה).
- מסמנים את ריבועי החטיף מעל פני השטח, זה עוזר לחתוך את החטיף לאחר מכן ומכניסים את התבנית למקרר מכוסה בניילון נצמד לארבע שעות לפחות.
- בעזרת סכין חמה חותכים לריבועים או פשוט שוברים בעזרת פטיש שניצל, זה הכי כייף.
- שומרים במקרר בקופסה אטומה כשבוע.
בשיתוף עם תפוצ'יפס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן