חיתוכיות פאדג’ שוקולד בשכבות עם קראנץ’ שוקולד חלב
שכבות של עונג מתוק - בראוניז שוקולד ומעליו שכבת קראנץ' שוקולד חלב ופרלינה עם פאדג' שוקולד מעל. אתם לא מאמינים כמה זה מושחת וטעים
שכבות של עונג מתוק - בראוניז שוקולד ומעליו שכבת קראנץ' שוקולד חלב ופרלינה עם פאדג' שוקולד מעל. אתם לא מאמינים כמה זה מושחת וטעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1008.1 קק״ל 10080.7 קק״לפחמימות 121.9 גרם 1219.4 גרםשומן 51.9 גרם 519.2 גרםנתרן 169.9 מ״ג 1698.9 מ״גחלבון 16.5 גרם 165.5 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 82.0 גרםשומן רווי 30.4 גרם 303.8 גרםכולסטרול 187.2 מ״ג 1872.3 מ״גסידן 237.5 מ״ג 2374.7 מ״גברזל 6.4 מ״ג 63.6 מ״גאשלגן 782.5 מ״ג 7824.7 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 36.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1008
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1008.1 קק״ל 10080.7 קק״לפחמימות 121.9 גרם 1219.4 גרםשומן 51.9 גרם 519.2 גרםנתרן 169.9 מ״ג 1698.9 מ״גחלבון 16.5 גרם 165.5 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 82.0 גרםשומן רווי 30.4 גרם 303.8 גרםכולסטרול 187.2 מ״ג 1872.3 מ״גסידן 237.5 מ״ג 2374.7 מ״גברזל 6.4 מ״ג 63.6 מ״גאשלגן 782.5 מ״ג 7824.7 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 36.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1008 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
קראנץ' פייטה
-
150 גרם שוקולד חלב
-
50 גרם חמאה
-
100 גרם מחית נוגט
-
60 גרם פייטה
פאדג' שוקולד
-
400 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד חלב
-
1 כפית תמצית וניל
-
400 גרם חלב מרוכז
-
75 גרם חמאה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמים חמאה ושוקלד וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
- מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
- מוסיפים סוכר וקמח ומקפלים.
- אופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.
- מכינים קראנץ’ פייטה: בקערה שמים שוקולד חמאה ומחית פרלינה וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- מערבבים היטב ומוסיפים את הפייטה. מוזגים את המסה על הבראוניז ומיישרים.
- מכינים פאדג’ שוקולד: בקערה שמים את כל המרכיבים מחממים בפולסים במיקרוגל.
- מערבבים היטב, מוזגים את המסה על שכבת הפייטה ומיישרים. ניתן להוסיף אגוזי לוז קצוצים / פקאנים / אגוזי מלך.
מתכון: דניאל אמון
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה שמים חמאה ושוקלד וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
- מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
- מוסיפים סוכר וקמח ומקפלים.
- אופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.
- מכינים קראנץ’ פייטה: בקערה שמים שוקולד חמאה ומחית פרלינה וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- מערבבים היטב ומוסיפים את הפייטה. מוזגים את המסה על הבראוניז ומיישרים.
- מכינים פאדג’ שוקולד: בקערה שמים את כל המרכיבים מחממים בפולסים במיקרוגל.
- מערבבים היטב, מוזגים את המסה על שכבת הפייטה ומיישרים. ניתן להוסיף אגוזי לוז קצוצים / פקאנים / אגוזי מלך.
מתכון: דניאל אמון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן