רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

מכורים לקוקוס להתפקד: סוכריות באונטי ביתי טבעוני

תתכוננו להתמכר לטעם המושלם של קוקוס מרוכז בציפוי שוקולד. חטיף באונטי ביתי טבעוני עם שבבי קוקוס וקוקוס מיוחד לבישול - טועמים ביס אחד והלב רוקד!
תתכוננו להתמכר לטעם המושלם של קוקוס מרוכז בציפוי שוקולד. חטיף באונטי ביתי טבעוני עם שבבי קוקוס וקוקוס מיוחד לבישול - טועמים ביס אחד והלב רוקד!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.5 קק״ל 3543.2 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 181.1 גרם
    שומן 15.9 גרם 255.2 גרם
    נתרן 54.0 מ״ג 863.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 45.8 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 192.2 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 212.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 151.1 מ״ג 2418.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.5 קק״ל 3543.2 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 181.1 גרם
    שומן 15.9 גרם 255.2 גרם
    נתרן 54.0 מ״ג 863.6 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 45.8 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 192.2 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 212.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 151.1 מ״ג 2418.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

משוגעים על באונטי? איך אפשר שלא, עם השילוב של מלית קוקוס עסיסית וציפוי שוקולד. עכשיו תוכלו להכין אותו אצלכם בבית, ועוד בגרסה הטבעונית. יאמי!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

קישוט קוקוס קלוי (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מכינים את הסוכריות: מכניסים לסיר את הקוקוס לבישול, אבקת הסוכר, שמן הקוקוס והמלח.
  2. מביאים לסף רתיחה ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה ללא גושים.
  4. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב 2 דקות נוספות ומכבים את האש.

    באונטי ביתי טבעוני 1
    מוסיפים את שבבי הקוקוס לתערובת הקוקוס לבישול

  5. מצננים את התערובת במשך כ-10 דקות במקרר.
  6. מגלגלים מהתערובת כדורים בגודל אגוז ומסדרים בתבנית.
  7. מעבירים למקפיא למשך שעתיים, או עד שהסוכריות מתייצבות לחלוטין.
  8. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל או על באן מרי.
  9. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.

    באונטי ביתי טבעוני 3
    טובלים את הבאונטי בשוקולד המומס

  10. טובלים את הסוכריות בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים, ומעבירים לקרש מרופד בנייר אפייה בעזרת מזלג או קיסמים.
  11. מפזרים מעל שבבי קוקוס קלוי (לא חובה).
  12. מעבירים את הבאונטי לקירור במשך 30 דקות, או עד שהשוקולד מתייצב.

    באונטי ביתי טבעוני 8
    באונטי ביתי טבעוני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות