טוויסט קיסרי: סלט קיסר מכרוב ניצנים שנשאר טרי כל היום

שמעתם כבר על ההמצאה הגאונית של סלט קיסר מכרוב ניצנים? אז ככה, חסה נובלת ומשחירה מהר, אבל כרוב ניצנים ברוטב נשאר פריך וטעים גם לאורך היום וזה הדבר הגדול הבא!
שמעתם כבר על ההמצאה הגאונית של סלט קיסר מכרוב ניצנים? אז ככה, חסה נובלת ומשחירה מהר, אבל כרוב ניצנים ברוטב נשאר פריך וטעים גם לאורך היום וזה הדבר הגדול הבא!
  • יעל טל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.6 קק״ל 962.3 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 38.9 גרם
    שומן 20.1 גרם 80.5 גרם
    נתרן 236.7 מ״ג 946.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 18.3 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 417.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 247.0 מ״ג 988.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.6 קק״ל 962.3 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 38.9 גרם
    שומן 20.1 גרם 80.5 גרם
    נתרן 236.7 מ״ג 946.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 18.3 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 417.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 247.0 מ״ג 988.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

עונת כרוב הניצנים היא בדיוק עכשיו. מנובמבר ועד דצמבר. נכון, יש גם קפואים, אבל אם עכשיו יש את הדבר האמיתי אז כדאי ורצוי להשתמש בו, בטח בסלט. כל שנותר הוא להכין את הרוטב ולהוסיף קרוטונים (שאגב, אפשר גם להכין לבד).

אז עשו לעצמכם טובה והכינו לכם את הסלט המעולה הזה עם כרוב ניצנים טרי ובריא!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
יעל טל
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: גוררים את קליפת הלימון לקערת מעבד המזון ומוסיפים גם את המיץ.
  2. מוסיפים את גבינת הפרמז’ן, החרדל והפלפל וטוחנים למחית חלקה.
  3. מוזגים בזרזיף עדין וקבוע ובאיטיות את השמן למחית תוך כדי פעולת מעבד המזון עד שמתקבלת תמיסה קרמית.
  4. חותכים דק את כרוב הניצנים (קצת מתיש אבל התוצאה שווה את המאמץ).
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל

    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל
    חותכים דק את כרוב הניצנים. צילום: יעל טל

  5. מעבירים את כרוב הניצנים לקערה.
  6. מוזגים מעל את הרוטב, מפזרים את הקרוטונים ומערבבים היטב.
  7. מפזרים מעל גבינת פרמז’ן מגוררת ושקדים טבעיים ומגישים (או מאחסנים בכלי סגור ולוקחים לעבודה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טוויסט קיסרי: סלט קיסר מכרוב ניצנים שנשאר טרי כל היום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שלומית ראובני

    לא הכרתי את הסלט הזה תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות