טורטייה כל טוב: עם ביצת עין, אבוקדו, גבינה וסלסה

ארוחת ערב זוגית מושלמת של טורטייה ביצת עין עם רוטב סלסה פיקנטי, גבינה צהובה מגורדת ורצועות אבוקדו שמגישים לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
ארוחת ערב זוגית מושלמת של טורטייה ביצת עין עם רוטב סלסה פיקנטי, גבינה צהובה מגורדת ורצועות אבוקדו שמגישים לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    600
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.0 קק״ל 1199.9 קק״ל
    פחמימות 283.8 גרם 567.5 גרם
    שומן 310.5 גרם 621.0 גרם
    נתרן 712.1 מ״ג 1424.2 מ״ג
    חלבון 300.2 גרם 600.3 גרם
    סיבים תזונתיים 283.0 גרם 566.0 גרם
    שומן רווי 285.8 גרם 571.6 גרם
    כולסטרול 578.4 מ״ג 1156.8 מ״ג
    סידן 318.0 מ״ג 636.0 מ״ג
    ברזל 283.8 מ״ג 567.7 מ״ג
    אשלגן 371.2 מ״ג 742.4 מ״ג
    אבץ 283.7 מ״ג 567.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    600
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.0 קק״ל 1199.9 קק״ל
    פחמימות 283.8 גרם 567.5 גרם
    שומן 310.5 גרם 621.0 גרם
    נתרן 712.1 מ״ג 1424.2 מ״ג
    חלבון 300.2 גרם 600.3 גרם
    סיבים תזונתיים 283.0 גרם 566.0 גרם
    שומן רווי 285.8 גרם 571.6 גרם
    כולסטרול 578.4 מ״ג 1156.8 מ״ג
    סידן 318.0 מ״ג 636.0 מ״ג
    ברזל 283.8 מ״ג 567.7 מ״ג
    אשלגן 371.2 מ״ג 742.4 מ״ג
    אבץ 283.7 מ״ג 567.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את הטורטיות על מחבת יבשה משני הצדדים עד להזהבה קלה. שמים על צלחות הגשה.

    מחממים טורטייה על מחבת
    מחממים טורטייה על מחבת. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים ביצת עין.
  3. מרכיבים את המנה: יוצקים על כל טורטייה רוטב סלסה, מפזרים גבינה צהובה, מניחים מעל אבוקדו וביצת עין.
    יוצקים על הטורטייה רוטב סלסה
    יוצקים על הטורטייה רוטב סלסה. צילום: נמרוד סונדרס
    מפזרים גבינה צהובה
    מפזרים גבינה צהובה. צילום: נמרוד סונדרס
    מניחים מעל אבוקדו
    מניחים מעל אבוקדו. צילום: נמרוד סונדרס

    שמים ביצת עין
    מניחים ביצת עין. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים שמנת חמוצה ובצל ירוק ומגישים מיד.

    מנה מקרוב ללא מוצר
    או מיי גאד! נראה כל כך טוב! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטייה כל טוב: עם ביצת עין, אבוקדו, גבינה וסלסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אתי בנית

    ככה מגישים את המנה? בלי להכניס לתנור? אז איך הגבינה הצהובה נמסה?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון מאוד, ללא אפייה בתנור, הגבינה לא נמסה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות