-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 67.6 קק״ל 3380.8 קק״לפחמימות 6.3 גרם 316.0 גרםשומן 4.2 גרם 208.9 גרםנתרן 4.8 מ״ג 242.3 מ״גחלבון 0.8 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.8 גרםשומן רווי 2.7 גרם 132.5 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 280.0 מ״גסידן 14.2 מ״ג 712.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 55.4 מ״ג 2768.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות68
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 67.6 קק״ל 3380.8 קק״לפחמימות 6.3 גרם 316.0 גרםשומן 4.2 גרם 208.9 גרםנתרן 4.8 מ״ג 242.3 מ״גחלבון 0.8 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.8 גרםשומן רווי 2.7 גרם 132.5 גרםכולסטרול 5.6 מ״ג 280.0 מ״גסידן 14.2 מ״ג 712.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 55.4 מ״ג 2768.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 68 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
- מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
- טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
- מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
- שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
- מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
- טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
- מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
- שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
אביזרים
טכניקות