באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

יפתיע גם אתכם: עוף שלם בתנור עם עמבה ועשבי תיבול!

המתכון הזה, של עוף שלם בתנור, הוא המתכון המושלם בשבילכם אם אתם רוצים להפתיע בטעמים בכלום מאמץ, 10 דקות וישר לתנור!
המתכון הזה, של עוף שלם בתנור, הוא המתכון המושלם בשבילכם אם אתם רוצים להפתיע בטעמים בכלום מאמץ, 10 דקות וישר לתנור!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.6 קק״ל 257.6 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 41.5 גרם
    שומן 10.5 גרם 10.5 גרם
    נתרן 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 2.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.6 קק״ל 257.6 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 41.5 גרם
    שומן 10.5 גרם 10.5 גרם
    נתרן 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 2.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 3.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 24.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אין כמו עוף שלם בתנור, קריספי ועסיסי שמניחים במרכז השולחן כדי להרשים את האורחים. יש אין-סוף מתכונים להכנת עוף שלם בתנור, אבל המתכון הזה, עם הטוויסט של העמבה ועשבי התיבול, יבטיח שתקצרו מחמאות מכאן ולפחות עד הארוחה הבאה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רות אוליבר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

תערובת תיבול

תבנית


אופן הכנה

  1. מכניסים לתוך בטן העוף השלם את הלימון השלם, מצמידים את השוקיים אחת לשנייה וקושרים.
  2. מכוונים את התנור לצלייה 360, בחום של 190 מעלות ולמשך 35 דקות. מניחים את רשת התנור על קומה אחת, ולוחצים “התחלה / עצירה” כדי להתחיל לחמם את התנור.
  3. מערבבים בקערה את תערובת התיבול.
  4. בתבנית התנור יוצקים חצי כוס מים ומניחים גם את 3 שיני השום החצויות, הרוזמרין והטימין.
  5. מברישים את העוף השלם בתערובת התיבול מכל הצדדים ומניחים במגש הצלייה. שומרים מעט מתערובת התיבול בצד.
  6. כשהתנור חם, מניחים את התבנית בקומה 1, מעליה את מגש הצלייה עם העוף השלם וסוגרים את דלת התנור כדי להתחיל בצלייה. במהלך הצלייה מומלץ לעצור אחת ל-15 דקות ולמרוח את העוף עם מברשת בתערובת התיבול שנותרה בקערה.
  7. בודקים שהעוף שזוף ומוכן לאחר 35 דקות ובמידת הצורך מפעילים על אותה התוכנית למשך 5-10 דקות נוספות.
  8. מגישים את העוף הקריספי עם סלט ירוק ורענן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יפתיע גם אתכם: עוף שלם בתנור עם עמבה ועשבי תיבול!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות