כדורי פירה תפוחי אדמה וגבינה נחטפים!

כדורים פירה וגבינה מתפצחים כתוספת לארוחה, לנשנוש או לאירוח או סתם לפינוק מול הטלוויזיה. אפשר גם להכין את המלית מראש, לשמור במקרר ולטגן כשהאורחים בדרך
כדורים פירה וגבינה מתפצחים כתוספת לארוחה, לנשנוש או לאירוח או סתם לפינוק מול הטלוויזיה. אפשר גם להכין את המלית מראש, לשמור במקרר ולטגן כשהאורחים בדרך
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
39 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.1 קק״ל 1978.7 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 269.6 גרם
    שומן 2.7 גרם 68.6 גרם
    נתרן 137.0 מ״ג 3424.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 1033.5 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 702.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 36.9 מ״ג 923.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.1 קק״ל 1978.7 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 269.6 גרם
    שומן 2.7 גרם 68.6 גרם
    נתרן 137.0 מ״ג 3424.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 83.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 1033.5 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 702.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 36.9 מ״ג 923.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור

יושבים בבית ותוהים מה בא לכם עכשיו? יש לנו רעיון מושלם, אתם תודו לנו על זה!

כדורי פירה תפוחי אדמה עם גבינה, כל כדור זהב, כל כדור מלמיליאן (או אייל ברקוביץ’). אתם רק צריכים פירה תפוחי אדמה, אפילו שאריות, גבינה מגוררת, וגם פה ניתן להשתמש בזנבות של גבינות. עוד כמה מצרכים, כמה דקות עבודה ויש לכם להיט בבית!

אולי כדורגל משחקים 90 דקות, אבל המתכון הזה יקח לכם הרבה הרבה פחות!

כל מה שאתם צריכים בשביל כדורי פירה וגבינה
כל מה שאתם צריכים בשביל כדורי פירה וגבינה
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מערכת Foody
X

39 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

למלית

לטיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מבשלים בסיר על הכיריים את תפוחי האדמה עד ריכוך. מסננים מהמים ומועכים למחית כמה שיותר חלקה.
  2. מוסיפים לתפוחי האדמה את החמאה, החלב, המלח,הפלפל, החלמונים והמוצרלה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. יוצרים מתערובת תפוחי האדמה כדורים בקוטר של כ-2.5 ס”מ.
  4. מטגנים את הקרוקטים: בסיר מחממים את השמן על הכיריים. טובלים את הקרוקטים בקמח, אחר כך בביצה ולבסוף בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד הזהבה.
  5. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן ומגישים.
  6. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות. אופים עד הזהבה.

    קרוקטים-של-תפוחי-אדמה-ומוצרלה-2
    כדורי פירה וגבינה - אחלה נשנוש שבעולם!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי פירה תפוחי אדמה וגבינה נחטפים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    מוריה

    יצא ממש טוב ב”ה!! ממש מוצלח! תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, מוריה!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לקרוא, תודה אילה!

    Avatar
    אנומלי

    אני יכולה לאכול את הכדורים עם קטשופ? זה יצא טעים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי! כל מה שטעים לך יעבוד 🙂

      Avatar
      אנונימי.ת

      במה אפשר להחליף את המוצרלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בכל גבינה נמסה\צהובה שאוהבים- אמנטל, קשקבל, גאודה וכו’

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות