כדורי שוקולד קלאסיים שמכינים בשקית אחת!
המאכל האהוב ביותר על ילדים - כדורי שוקולד קלאסיים, עם פתי בר וקקאו, וכמובן קישוטי סוכריות צבעוניות וקוקוס טחון, שהילדים ישמחו גם להכין בזמן האיכות המשפחתי!
המאכל האהוב ביותר על ילדים - כדורי שוקולד קלאסיים, עם פתי בר וקקאו, וכמובן קישוטי סוכריות צבעוניות וקוקוס טחון, שהילדים ישמחו גם להכין בזמן האיכות המשפחתי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 729.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 128.7 גרםשומן 2.0 גרם 29.4 גרםנתרן 4.8 מ״ג 72.2 מ״גחלבון 0.9 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרםשומן רווי 1.2 גרם 18.2 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 64.6 מ״גסידן 11.9 מ״ג 178.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 51.7 מ״ג 774.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 729.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 128.7 גרםשומן 2.0 גרם 29.4 גרםנתרן 4.8 מ״ג 72.2 מ״גחלבון 0.9 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרםשומן רווי 1.2 גרם 18.2 גרםכולסטרול 4.3 מ״ג 64.6 מ״גסידן 11.9 מ״ג 178.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 51.7 מ״ג 774.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי שוקולד
-
1 שקית זיפלוק גדולהלאחסון וקירור
-
1/2 חבילה פתי בר וניל
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
25 גרם חמאהמומסת
-
1/2 כוס חלב 3%
קישוט
-
1/2 כוס סוכריות צבעוניותאו קוקוס טחון
אופן הכנה
- מכניסים את הפתי בר לשקית זיפלוק, סוגרים וכותשים את העוגיות בעזרת מערוך או מועך פירה לפירורים גדולים (לא אבקה.
- פותחים את השקית ומוסיפים את הקקאו, הסוכר, החמאה והחלב. סוגרים את השקית משקשקים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מכניסים את השקית למקרר לכחצי שעה (להתייצבות התערובת).
- מכינים צלחת עמוקה עם סוכריות צבעוניות או קוקוס טחון.
- מוציאים את השקית מהמקרר, פותחים אותה ומגלגלים מהתערובת כדורים בגודל שאוהבים. מגלגלים כל כדור בצלחת עם הסוכריות או הקוקוס ומניחים על צלחת הגשה. שומרים בקירור.
אופן הכנה
- מכניסים את הפתי בר לשקית זיפלוק, סוגרים וכותשים את העוגיות בעזרת מערוך או מועך פירה לפירורים גדולים (לא אבקה.
- פותחים את השקית ומוסיפים את הקקאו, הסוכר, החמאה והחלב. סוגרים את השקית משקשקים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מכניסים את השקית למקרר לכחצי שעה (להתייצבות התערובת).
- מכינים צלחת עמוקה עם סוכריות צבעוניות או קוקוס טחון.
- מוציאים את השקית מהמקרר, פותחים אותה ומגלגלים מהתערובת כדורים בגודל שאוהבים. מגלגלים כל כדור בצלחת עם הסוכריות או הקוקוס ומניחים על צלחת הגשה. שומרים בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן