כיסוני עלי סיגר במילוי עוף וירקות
עוד לא נתקלנו באדם של אוהב כיסונים - אז כיסוני סיגר? קבלו מתכון של כיסונים מעלי סיגר במילוי ירקות ופרגיות מוקפצים, הכי טעימים שיש
עוד לא נתקלנו באדם של אוהב כיסונים - אז כיסוני סיגר? קבלו מתכון של כיסונים מעלי סיגר במילוי ירקות ופרגיות מוקפצים, הכי טעימים שיש
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.7 קק״ל 2133.3 קק״לפחמימות 13.7 גרם 273.6 גרםסוכר 3.3 גרם 66.3 גרםשומן 2.2 גרם 44.1 גרםנתרן 301.1 מ״ג 6022.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 122.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 45.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.6 מ״ג 711.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 199.0 מ״ג 3979.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 106.7 קק״ל 2133.3 קק״לפחמימות 13.7 גרם 273.6 גרםסוכר 3.3 גרם 66.3 גרםשומן 2.2 גרם 44.1 גרםנתרן 301.1 מ״ג 6022.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 122.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 45.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.6 מ״ג 711.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 199.0 מ״ג 3979.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
300 גרם סטייק פרגיתחתוכה לקוביות קטנות
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כף רוטב סויה קלאסי קנורלפרגיות
-
2 כפות שמן זית
-
1 כרוב לבן קטןקצוץ לפרוסות בעובי בינוני
-
4 גזרים בינונייםקלופים ומגוררים גס
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
3 שיני שוםכתוש או מעט שום גבישי
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1 1/2 כפות רוטב סויה קלאסי קנורלהקפצה
-
1/2 כפית מלח דק
עלי סיגר
-
1 חבילה עלי סיגרמופשרים ומוכנים לעבודה (מופשרים במקרר)
הברשה/התזה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה פרגיות, אבקת סודה לשתייה וסויה.
- במחבת עם שמן זית מקפיצים את הפרגיות לבישול והזהבה קלה ומוציאים לקערה בצד.
- באותו המחבת מוסיפים שמן זית ומקפיצים כרוב, גזר, בצל ירוק ושום עד לריכוך בינוני, מוסיפים פפריקה, כף וחצי רוטב סויה, מלח ופרגיות, ממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים טעמים.
- מניחים עלה סיגר על גבי משטח עבודה, מקפלים לחצי כשהחלק הישר כלפי מעלה.
- מניחים כף מהמלית במרכז, מקפלים פעם אחת מימין ופעם אחת משמאל לצורת קונוס.
- ולבסוף מקפלים פנימה את החלק התחתון ליצירת משולש, מניחים את המשולשים על גבי נייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה.
- משפריצים/מברישים שמן זית ואופים בתנור 170 מעלות במשך 15 דקות עד להזהבה יפה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה פרגיות, אבקת סודה לשתייה וסויה.
- במחבת עם שמן זית מקפיצים את הפרגיות לבישול והזהבה קלה ומוציאים לקערה בצד.
- באותו המחבת מוסיפים שמן זית ומקפיצים כרוב, גזר, בצל ירוק ושום עד לריכוך בינוני, מוסיפים פפריקה, כף וחצי רוטב סויה, מלח ופרגיות, ממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים טעמים.
- מניחים עלה סיגר על גבי משטח עבודה, מקפלים לחצי כשהחלק הישר כלפי מעלה.
- מניחים כף מהמלית במרכז, מקפלים פעם אחת מימין ופעם אחת משמאל לצורת קונוס.
- ולבסוף מקפלים פנימה את החלק התחתון ליצירת משולש, מניחים את המשולשים על גבי נייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה.
- משפריצים/מברישים שמן זית ואופים בתנור 170 מעלות במשך 15 דקות עד להזהבה יפה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן