כיסוני עלי סיגר במילוי עוף וירקות

עוד לא נתקלנו באדם של אוהב כיסונים - אז כיסוני סיגר? קבלו מתכון של כיסונים מעלי סיגר במילוי ירקות ופרגיות מוקפצים, הכי טעימים שיש
עוד לא נתקלנו באדם של אוהב כיסונים - אז כיסוני סיגר? קבלו מתכון של כיסונים מעלי סיגר במילוי ירקות ופרגיות מוקפצים, הכי טעימים שיש
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.7 קק״ל 2133.3 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 273.6 גרם
    סוכר 3.3 גרם 66.3 גרם
    שומן 2.2 גרם 44.1 גרם
    נתרן 301.1 מ״ג 6022.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 122.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 45.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.6 מ״ג 711.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 199.0 מ״ג 3979.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 106.7 קק״ל 2133.3 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 273.6 גרם
    סוכר 3.3 גרם 66.3 גרם
    שומן 2.2 גרם 44.1 גרם
    נתרן 301.1 מ״ג 6022.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 122.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 45.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.6 מ״ג 711.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 199.0 מ״ג 3979.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
בתיה שורק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

עלי סיגר

  • 1 חבילה עלי סיגר
    מופשרים ומוכנים לעבודה (מופשרים במקרר)

הברשה/התזה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה פרגיות, אבקת סודה לשתייה וסויה.
  2. ‎במחבת עם שמן זית מקפיצים את הפרגיות לבישול והזהבה קלה ומוציאים לקערה בצד.
  3. ‎באותו המחבת מוסיפים שמן זית ומקפיצים כרוב, גזר, בצל ירוק ושום עד לריכוך בינוני, מוסיפים פפריקה, כף וחצי רוטב סויה, מלח ופרגיות, ממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים טעמים.
  4. ‎מניחים עלה סיגר על גבי משטח עבודה, מקפלים לחצי כשהחלק הישר כלפי מעלה.
  5. ‎מניחים כף מהמלית במרכז, מקפלים פעם אחת מימין ופעם אחת משמאל לצורת קונוס.
  6. ‎ולבסוף מקפלים פנימה את החלק התחתון ליצירת משולש, מניחים את המשולשים על גבי נייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה.
  7. ‎משפריצים/מברישים שמן זית ואופים בתנור 170 מעלות במשך 15 דקות עד להזהבה יפה.
כיסוני פילו במילוי עוף וירקות
כיסוני עלי סיגר במילוי עוף וירקות. צילום: בתיה שורק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות