-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 485.4 קק״ל 1941.7 קק״לפחמימות 28.9 גרם 115.7 גרםשומן 26.2 גרם 104.7 גרםנתרן 1126.6 מ״ג 4506.3 מ״גחלבון 35.4 גרם 141.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 112.0 מ״ג 448.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 908.8 מ״ג 3635.3 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות485
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 485.4 קק״ל 1941.7 קק״לפחמימות 28.9 גרם 115.7 גרםשומן 26.2 גרם 104.7 גרםנתרן 1126.6 מ״ג 4506.3 מ״גחלבון 35.4 גרם 141.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 112.0 מ״ג 448.0 מ״גברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 908.8 מ״ג 3635.3 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 485 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרוב ממולא
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 1/2 כוסות אורז עגול
-
1 בצל בינוני
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 צרור פטרוזיליה
רוטב
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
1 קופסה עגבניות חתוכות לקוביות
-
3 כפות סילאןאו מייפל
-
5 כוסות מים
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
- שמים את הכרוב השלם במקפיא לילה קודם ובבוקר מפשירים למשך שעתיים לפחות.
- מגרדים את הבצל של המילוי על פומפייה וקוצצים את הפטרוזיליה דק דק. מערבבים ביחד את כל מצרכי המילוי.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 30 דקות. סוגרים את המכסה ממתינים 5 דקות עד שהחימום המקדים יסתיים.
- קוצצים את הבצל לקוביות ושמים בסיר ביחד עם השמן. מטגנים עד שהבצל רך.
- מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומערבבים. סוגרים את המכסה ומבשלים 15 דקות.
- בינתיים מפרידים את עלי הכרוב וממלאים. סוגרים היטב כמו אגרול.
- לאחר 15 דקות מוסיפים את הכרוב הממולא לסיר בצורה הדוקה וצמודה.
- מעבירים לתכנית אפייה למשך 40 דקות.
- מומלץ לבדוק כבר אחרי 20 דקות אם המילוי מוכן ורך ואם אין צורך בעוד נוזלים.
אופן הכנה
- שמים את הכרוב השלם במקפיא לילה קודם ובבוקר מפשירים למשך שעתיים לפחות.
- מגרדים את הבצל של המילוי על פומפייה וקוצצים את הפטרוזיליה דק דק. מערבבים ביחד את כל מצרכי המילוי.
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומעבירים לתכנית בישול/צריבה למשך 30 דקות. סוגרים את המכסה ממתינים 5 דקות עד שהחימום המקדים יסתיים.
- קוצצים את הבצל לקוביות ושמים בסיר ביחד עם השמן. מטגנים עד שהבצל רך.
- מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומערבבים. סוגרים את המכסה ומבשלים 15 דקות.
- בינתיים מפרידים את עלי הכרוב וממלאים. סוגרים היטב כמו אגרול.
- לאחר 15 דקות מוסיפים את הכרוב הממולא לסיר בצורה הדוקה וצמודה.
- מעבירים לתכנית אפייה למשך 40 דקות.
- מומלץ לבדוק כבר אחרי 20 דקות אם המילוי מוכן ורך ואם אין צורך בעוד נוזלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה הכוונה כשרשום להוסיף טמפרטורה?
טעות, אופן ההכנה תוקן.