לביבות טריו אפויות – רון יוחננוב חוגג חנוכה
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.4 קק״ל 1015.2 קק״לפחמימות 8.1 גרם 145.3 גרםשומן 1.5 גרם 26.6 גרםנתרן 65.2 מ״ג 1173.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.9 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 9.2 מ״ג 164.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 68.8 מ״ג 1237.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות56
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.4 קק״ל 1015.2 קק״לפחמימות 8.1 גרם 145.3 גרםשומן 1.5 גרם 26.6 גרםנתרן 65.2 מ״ג 1173.0 מ״גחלבון 2.0 גרם 35.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.9 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 9.2 מ״ג 164.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 68.8 מ״ג 1237.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 56 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 בטטות בינוניות
-
2 סלקים בינוניים
-
2 ביצים L
-
2 כפות קמח לבן
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
1 כף שמן קנולהלשימון התבנית
אופן הכנה
1. ראשית, מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה.
2. שנית, מערבבים בקערה את הירקות המגורדים יחד עם שאר המרכיבים למעט השמן.
3. בנוסף, משמנים תבנית מרופדת בנייר אפיה.
4. יוצרים לביבות.
5. מחממים תנור סימנס לחום של 190 מעלות.
6. אופים את הלביבות במשך 25 דקות או עד הזהבה.
7. מגישים חם.
אופן הכנה
1. ראשית, מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה.
2. שנית, מערבבים בקערה את הירקות המגורדים יחד עם שאר המרכיבים למעט השמן.
3. בנוסף, משמנים תבנית מרופדת בנייר אפיה.
4. יוצרים לביבות.
5. מחממים תנור סימנס לחום של 190 מעלות.
6. אופים את הלביבות במשך 25 דקות או עד הזהבה.
7. מגישים חם.
הכנתם את המתכון?
תגובות (11)
האם סוחטים את הירקות מנוזלים ( מאד חשוב להתייחס לזה בכל המתכונים בהם יש ירקות מגורדים) תודה
היי יעל, אין צורך לסחוט את הירקות מנוזלים אם אופים את הלביבות. הרציונל מאחורי סחיטת הירקות זה שהלביבות לא יתפרקו אם הן מטוגנות בשמן (כי במגע נוזלי הירקות עם השמן אכן הלביבות יכולות להתפרק)
יצא כמו סלט. לא מתאחד לקציצה
היי שושי, מדוע לא מתאחד לקציצה? האם הוספת את הביצים והקמח? הם גורמים לאיחוד הירקות.
ניראה מעולה הלביבות