לביבות טריו אפויות – רון יוחננוב חוגג חנוכה

לא רק לחג החנוכה - לביבות טריו צבעוניות עם תפוחי אדמה, בטטות וסלק, אפויות בתנור וקלות להכנה. תכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להתחסל מהר!
לא רק לחג החנוכה - לביבות טריו צבעוניות עם תפוחי אדמה, בטטות וסלק, אפויות בתנור וקלות להכנה. תכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להתחסל מהר!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    56
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.4 קק״ל 1015.2 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 145.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 26.6 גרם
    נתרן 65.2 מ״ג 1173.0 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 164.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 68.8 מ״ג 1237.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    56
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.4 קק״ל 1015.2 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 145.3 גרם
    שומן 1.5 גרם 26.6 גרם
    נתרן 65.2 מ״ג 1173.0 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 164.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 68.8 מ״ג 1237.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
רון יוחננוב
X

20 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

1. ראשית, מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה.

2. שנית, מערבבים בקערה את הירקות המגורדים יחד עם שאר המרכיבים למעט השמן.

3. בנוסף, משמנים תבנית מרופדת בנייר אפיה.

4. יוצרים לביבות.

5. מחממים תנור סימנס לחום של 190 מעלות.

לביבות טריו 2
יוצרים לביבות ואופים בתנור

6. אופים את הלביבות במשך 25 דקות או עד הזהבה.

7. מגישים חם.

לביבות טריו
לביבות טריו. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות טריו אפויות – רון יוחננוב חוגג חנוכה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    יעל

    האם סוחטים את הירקות מנוזלים ( מאד חשוב להתייחס לזה בכל המתכונים בהם יש ירקות מגורדים) תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעל, אין צורך לסחוט את הירקות מנוזלים אם אופים את הלביבות. הרציונל מאחורי סחיטת הירקות זה שהלביבות לא יתפרקו אם הן מטוגנות בשמן (כי במגע נוזלי הירקות עם השמן אכן הלביבות יכולות להתפרק)

    Avatar
    שושי כהן

    יצא כמו סלט. לא מתאחד לקציצה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שושי, מדוע לא מתאחד לקציצה? האם הוספת את הביצים והקמח? הם גורמים לאיחוד הירקות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות