רקע הנמל מעודכן

לחמניות בריוש עם שוקולד

שרית נובק מקלה על החזרה לשגרה ושולחת את הילדים לבית הספר עם לחמניות בריוש עם שוקולד. לחמניות אווריריות ומתקתקות, מנוקדות בשוקולד
שרית נובק מקלה על החזרה לשגרה ושולחת את הילדים לבית הספר עם לחמניות בריוש עם שוקולד. לחמניות אווריריות ומתקתקות, מנוקדות בשוקולד
  • שרית נובק
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 3768.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 665.2 גרם
    שומן 5.6 גרם 112.3 גרם
    נתרן 167.4 מ״ג 3347.4 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 32.5 מ״ג 649.2 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 194.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 105.2 מ״ג 2103.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 3768.5 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 665.2 גרם
    שומן 5.6 גרם 112.3 גרם
    נתרן 167.4 מ״ג 3347.4 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 73.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 32.5 מ״ג 649.2 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 194.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 105.2 מ״ג 2103.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור

אפטר חגים שמח!

פתאום השנה משהו בי התהפך. קיבלתי את החגים באהבה ובזרועות פתוחות.
את החגים ובעיקר את החופש הארוך שהגיע איתם.
ניצלתי אותו למנוחה, לחשבון נפש, לזרוע פרויקטים חדשים לשנה החדשה, ולזמן איכות עם המשפחה.

אבל אין כמו לחזור לשגרה.

להקלה על החזרה לשגרה, שלחתי אותם בבוקר הראשון לבית הספר עם לחמניות בריוש מנוקדות בשוקולד, אחת לכל אחד, ועוד 3 בשבילי. לנחיתה רכה…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שרית נובק
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

ציפוי

לאפייה:


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
  2. עושים גומה במרכז הקערה ומוסיפים לתוכה ביצה, חלב וחמאה.
  3. לשים לבצק במשך 10 דקות, עד שמקבלים בצק חלק ורך.
  4. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים קלות.
  5. מכסים את הקערה וממתינים לתפיחה עד להכפלת הנפח, כשעה בטמפרטורת החדר, או 8 שעות במקרר.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מוציאים את הבצק מהקערה, יוצרים ממנו כדורים (כ-65 גרם לכדור).
  8. מברישים בחלמון טרוף ומפזרים מלמעלה מעט סוכר גבישי.
  9. מניחים לתפיחה נוספת כ-20 דקות, מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבריושים משחימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות בריוש עם שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מושלם!

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אור לוי

    איך ממירים את השמרים היבשים בטריים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי! לא מכינים סוכר גבישי, פשוט קונים אותו כך. ניתן להשיג במגוון חנויות אפייה או תבלינים.

    Avatar
    טל גלר

    יצא פשוט טעים !! איזה כיף שבחרתי במתכון הזה

      Avatar
      Dana Roth

      כמה זמן בערך לוק חלבצק לתפוח? באיזה תבנית אןפים את זה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דנה, כשעה בטמפרטורת החדר, 8 שעות במקרר (ראי סעיף 5 באופן ההכנה).
      אופים בתבנית תנור עם נייר אפייה (במרווחים אחד מהשני)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות