לחמניות רכות בצורת קרואסון של קרין גורן
לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק
לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.2 קק״ל 3484.5 קק״לפחמימות 20.9 גרם 500.7 גרםשומן 6.8 גרם 163.9 גרםנתרן 89.4 מ״ג 2144.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 80.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 2.5 גרם 58.8 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 1132.2 מ״גסידן 8.6 מ״ג 205.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 815.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות145
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.2 קק״ל 3484.5 קק״לפחמימות 20.9 גרם 500.7 גרםשומן 6.8 גרם 163.9 גרםנתרן 89.4 מ״ג 2144.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 80.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 2.5 גרם 58.8 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 1132.2 מ״גסידן 8.6 מ״ג 205.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 815.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 145 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית.
- מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, שמן ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, אחיד ולא דביק.
- מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-3 חלקים שווים.
- מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ, וחותכים למשולשים (כמו פיצה). מגלגלים מהבסיס לכיוון השפיץ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהלחמניות זהובות (גם מלמטה) ועדיין רכות למגע. מגישים מיד.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית.
- מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, שמן ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, אחיד ולא דביק.
- מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-3 חלקים שווים.
- מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ, וחותכים למשולשים (כמו פיצה). מגלגלים מהבסיס לכיוון השפיץ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהלחמניות זהובות (גם מלמטה) ועדיין רכות למגע. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
אפשר בלי מיקסר?
אפשר בלי מיקסר אבל צריך להקפיד על לישה ארוכה בה כל החומרים ייטמעו היטב אחד בשני עד שיתקבל בצק אחיד ונעים (לכן רצוי במיקסר). בהצלחה (:
נראה מעולה ביותר!