ליד הקפה, עושה טוב על הנשמה: חיתוכיות שוקולד צ’יפס
החיתוכיות הכי מושלמות שראיתם וזה עוד לפני שטעמתם! שרית נובק מכינה לנו ריבועים מתוקים מנוקדים בנטיפי שוקולד מתפצחים שכולם יטרפו
החיתוכיות הכי מושלמות שראיתם וזה עוד לפני שטעמתם! שרית נובק מכינה לנו ריבועים מתוקים מנוקדים בנטיפי שוקולד מתפצחים שכולם יטרפו
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5514.4 קק״ל 5514.4 קק״לפחמימות 892.2 גרם 892.2 גרםשומן 266.7 גרם 266.7 גרםנתרן 2014.4 מ״ג 2014.4 מ״גחלבון 65.1 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרםשומן רווי 152.0 גרם 152.0 גרםכולסטרול 1082.8 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 313.5 מ״ג 313.5 מ״גברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 3653.4 מ״ג 3653.4 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות5514
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5514.4 קק״ל 5514.4 קק״לפחמימות 892.2 גרם 892.2 גרםשומן 266.7 גרם 266.7 גרםנתרן 2014.4 מ״ג 2014.4 מ״גחלבון 65.1 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרםשומן רווי 152.0 גרם 152.0 גרםכולסטרול 1082.8 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 313.5 מ״ג 313.5 מ״גברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 3653.4 מ״ג 3653.4 מ״גאבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 5514 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
315 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם חמאה רכה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס סוכר חום
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים ביחד בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח.
- מכניסים לקערת המיקסר חמאה ושני סוגי סוכר ומערבלים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
- מוסיפים ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים עד לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בקצרה.
- מוסיפים כוס אחת של שוקולד צ’יפס ומערבבים מעט.
- משטחים חצי מהתערובת בתבנית מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ’יפס ומעל משטחים את שאר התערובת.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שמתייצב. זהירות לא לייבש - המאפה אמור להיות עדיין קצת רך כשמוציאים מהתנור ומתייצב בקירור.
- מקררים היטב וחותכים לריבועים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים ביחד בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח.
- מכניסים לקערת המיקסר חמאה ושני סוגי סוכר ומערבלים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
- מוסיפים ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים עד לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בקצרה.
- מוסיפים כוס אחת של שוקולד צ’יפס ומערבבים מעט.
- משטחים חצי מהתערובת בתבנית מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ’יפס ומעל משטחים את שאר התערובת.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שמתייצב. זהירות לא לייבש - המאפה אמור להיות עדיין קצת רך כשמוציאים מהתנור ומתייצב בקירור.
- מקררים היטב וחותכים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן