באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

לכריך מושלם: פסטרמה הודו בציפוי פפריקה מעושנת ודבש

רוצים כריך מושלם? מה עם פסטרמה הודו בהכנה ביתית בציפוי פפריקה מעושנת, דבש וממרח עגבניות מיובשות שישתלבו יחדיו בהכנה פשוטה וללא תנור?
רוצים כריך מושלם? מה עם פסטרמה הודו בהכנה ביתית בציפוי פפריקה מעושנת, דבש וממרח עגבניות מיובשות שישתלבו יחדיו בהכנה פשוטה וללא תנור?
  • Ninja
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    1827
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1827.3 קק״ל 1827.3 קק״ל
    פחמימות 148.2 גרם 148.2 גרם
    שומן 143.3 גרם 143.3 גרם
    נתרן 18640.1 מ״ג 18640.1 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 9.0 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 66.7 מ״ג 66.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 1197.2 מ״ג 1197.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    1827
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1827.3 קק״ל 1827.3 קק״ל
    פחמימות 148.2 גרם 148.2 גרם
    שומן 143.3 גרם 143.3 גרם
    נתרן 18640.1 מ״ג 18640.1 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 9.0 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 18.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 66.7 מ״ג 66.7 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 1197.2 מ״ג 1197.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
Ninja
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

ציפוי

ממרח עגבניות מיובשות


אופן הכנה

  1. מכינים את חזה ההודו: משרים את חזה ההודו במשרה למשך מינימום 6 שעות מקסימום לילה (12 שעות).
  2. מוציאים את חזה ההודו מהמשרה ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומורחים את חלקו העליון של החזה בציפוי.
  4. מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל HIGH כשהסיר חם מכניסים את נחת ההודו המצופה למכשיר לצריבה של 5 דקות מורידים את הטמפרטורה ל LOW ומבשלים עוד 25-30 דקות. מצננים במכשיר 10 דקות. מוציאים מהמכשיר ומצננים 20 דקות נספות לפני החיתוך.
  5. מכינים את העגבניות המיובשות: חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן בסלסילת הטיגון.
  6. מפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית על DEHYDRATE ל 60 מעלות לכ-6-8 שעות.
  7. כאשר העגבניות מוכנות ניתן לשמור אותן בצנצנת אטומה עם שמן זית או ללא שמן זית.

    פסטרמה הודו (צילום: אפיק גבאי)
    כריך מושלם עם פסטרמה הודו ועגבניות מיובשות (צילום: אפיק גבאי)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לכריך מושלם: פסטרמה הודו בציפוי פפריקה מעושנת ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה! שמחים לשמוע שאהבת 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות