לשון בקר עם ירקות אפויים בתנור

תמיד רציתם להכין לשון בקר ולא ידעתם איך? השף משה שגב מכין מנה מיוחדת של לשון בקר עם ירקות אפויים בתנור בניחוח הדרים ולמון גראס
תמיד רציתם להכין לשון בקר ולא ידעתם איך? השף משה שגב מכין מנה מיוחדת של לשון בקר עם ירקות אפויים בתנור בניחוח הדרים ולמון גראס
  • משה שגב
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    904
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 903.6 קק״ל 3614.4 קק״ל
    פחמימות 121.4 גרם 485.7 גרם
    שומן 37.7 גרם 151.0 גרם
    נתרן 3295.1 מ״ג 13180.4 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.9 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 147.9 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 391.1 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1194.5 מ״ג 4778.0 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    904
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 903.6 קק״ל 3614.4 קק״ל
    פחמימות 121.4 גרם 485.7 גרם
    שומן 37.7 גרם 151.0 גרם
    נתרן 3295.1 מ״ג 13180.4 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.3 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.9 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 147.9 מ״ג
    סידן 97.8 מ״ג 391.1 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1194.5 מ״ג 4778.0 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לשון בקר

ירקות אפויים


אופן הכנה

  1. מבשלים את הלשונות בסיר עם מים רותחים במשך כשעתיים או בסיר לחץ במשך כ-60 דקות. חותכים את הבטטות לפלחים ואת תפוחי האדמה והסלקים לרבעים. קוצצים גס את הלמון גראס.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מכינים את הלשון: חותכים את הלשונות לסטייקים בעובי 4 ס”מ. שמים בסיר גדול ומוסיפים את שאר הרכיבים. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 40 דקות.
  4. מכינים את הירקות האפויים: שמים את כל הירקות בקערה גדולה ומוסיפים את שאר רכיבי המתכון, למעט המלח. מערבבים, מעבירים לתבנית אפייה וממליחים. מכסים את התבנית בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים 40 דקות. מסירים את הניירות, מחזירים את התבנית לתנור, מעבירים למצב גריל עליון ואופים עד לקבלת צבע שחום.
  5. מגישים את הלשון לצד הירקות האפויים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לשון בקר עם ירקות אפויים בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    דינה קראוז

    בסרטון הוא מבשל את הלשונות בסיר לחץ שעה וחצי ולא שעה כמו בהוראות. וחוץ מזה – הוא לא מציין שיש לנקות ולקלף את הלשונות

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דינה, נבדוק את הדברים ובכל אופן מומלץ להיצמד למתכון הכתוב!

    Avatar
    לאה בוגנים

    הלמון גראס יתן לזה טעם מיוחד

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט כן ((: בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות